| eSc a întrebat:

La multi ani mamelor voastre sai pentru cele care sunt mamici! Sa incep
Deci am o fata la scoala(o plac dar ea nu stiu)! As vrea sa o intreb daca vrea sa fie cu mine, dar ma tem de un "Nu"! Si nu stiu ce sa fac|Un sfat ceva nu stiti?
Fundahappy. Repede|||

7 răspunsuri:
| lauracraciun a răspuns:

Hei.incearcawinkingpana la urma fii sigur ca nu ai niic de pierdut.pana la urma fiecare e liber sa aleaga.insa daca va si un refuz stai linistit.cred ca nu ai mai mult de 13-14 ani si vei avea timp si pentru relatii.se gaseste si o fata pentru tine.insa eu sp[er ca te va acceptawinking

| badgirl6869 a răspuns:

Pai incearca sa afli daca nu cumva ii place si ei de tine:daca e asa floare la ureche; daca nu atunci incearca sa deveniti prieteni si totul o sa vina de la sine.In cazul in care nu ai de gand sa astepti spune-i ca iti place de ea si cere-i prietenia.Cel mai posibil e sa iti spuna "DA" si ca sa nu o pierzi nu uita ca fetelor le place sa fie rasfatate.happy

| Achilles_1666 a răspuns:

Prima data trebuie sa afli mai multe despre ea, nu trebuie sa arati foarte obsedat dupa ea (cateodata le sperie), dar nici prea timid. Afla cum reactioneaza la alte intrebari similare si apoi poti sa-ti faci o strategie si poate vei reusi.
Multe fete chiar daca le place de baiatul respectiv se feresc sa spuna din prima un raspuns pozitiv.

| acestaesteunnume a răspuns:

Buna!
Pun pariu caci vrei un raspuns de la o fata;-)
In primul rand, nu o intreba din prima!
Poti s-o complimentezi si ea va veni la tinedevil
Dar daca chiar vrei s-o intrebi...sa nu-ti fie frica de "NU"!

"Moare câte puţin cine se transformă în sclavul obişnuinţei,
urmând în fiecare zi aceleaşi traiectorii;
cine nu-şi schimbă existenţa;
cine nu riscă să construiască ceva nou;
cine nu vorbeşte cu oamenii pe care nu-i cunoaşte.

Moare câte puţin cine-şi face din televiziune un guru.

Moare câte puţin cine evită pasiunea,
cine preferă negrul pe alb şi punctele pe "i" în locul unui vârtej de emoţii,
acele emoţii care învaţă ochii să strălucească,
oftatul să surâdă şi care eliberează sentimentele inimii.

Moare câte puţin cine nu pleacă atunci când este nefericit în lucrul său;
cine nu riscă certul pentru incert pentru a-şi îndeplini un vis;
cine nu-şi permite măcar o dată în viaţă să nu asculte sfaturile "responsabile".

Moare câte puţin cine nu călătoreşte;
cine nu citeşte;
cine nu ascultă muzică;
cine nu caută harul din el însuşi.

Moare câte puţin cine-şi distruge dragostea; cine nu se lasă ajutat.

Moare câte puţin cine-şi petrece zilele plângându-şi de milă şi detestând ploaia care nu mai încetează.

Moare câte puţin cine abandonează un proiect înainte de a-l fi început;
cine nu întreabă de frică să nu se facă de râs
şi cine nu răspunde chiar dacă cunoaşte întrebarea.

Evităm moartea câte puţin, amintindu-ne întotdeauna că "a fi viu" cere un efort mult mai mare decât simplul fapt de a respira.

Doar răbdarea cuminte ne va face să cucerim o fericire splendidă.

Totul depinde de cum o trăim...

Dacă va fi să te înfierbânţi, înfierbântă-te la soare.
Dacă va fi să înşeli, înşeală-ţi stomacul.
Dacă va fi să plângi, plânge de bucurie.
Dacă va fi să minţi, minte în privinţa vârstei tale.
Dacă va fi să furi, fură o sărutare.
Dacă va fi să pierzi, pierde-ţi frica.
Dacă va fi să simţi foame, simte foame de iubire.
Dacă va fi să doreşti să fii fericit, doreşte-ţi în fiecare zi..."
(Pablo Neruda - Cine Moare)

| petruta a răspuns:

Pai in primul rand sa fi respectos cu ea condu acasa afla cat mai multe despre ea cand e nascuta si cel mai important zodia daca afli zodia ei http://www.eastrolog.ro/cum-seduci-femeile/ apoi da clic aici si afli despre ea cat mai multe si apoi in fiecare zii fai cadouri apoi iei aprarea cand se certa cu cineva fi si tu cavaler si apoi sa vezi ca incet incet o sa se indragostesca si ea de tine si iti mai spun un lucru foarte important sa nu zici la nimeni ca iubesti acea fata fiindca o sa te tradeze si numai faci nimic mersi acum imi dai funda?

| iobita21eLla a răspuns:

Eu as spune ca prim pas sa va imprieteniti foarte bine...si dupa ceva timp poate va prinde si ea drag de tine... daca nu merge asa' ia-ti inima in dinti ' si intreab-o daca vrea sa fie cu tine

| diana_8456 a răspuns:

Cred ca cel mai bine este sa vorbesti cu ea si sa ii spui ceea ce simti!