Adevarul este ca nu cunosti o persoana cu adevarat stand ani de zile deci gandeste-te cum este virtual.In spatele internetului majoritatea sunt ce vor ei sa iti arate nu asa cum sunt de fapt cu adevarat. Sfatul meu pentru tine este sa nu te pripesti cu fata asta, faptul ca aveti aceleasi hobby uri asta nu denota ca va veti si intelege, plus de asta de ce nu iti arata infatisarea ei? Vorbiti deja de un an si ceva, ar trebui sa iti puna semne de intrebare faptul asta.Si plus conversatia cu prietenul tau denota ca nici ea nu stie ce vrea sau face ceea ce face din plictiseala. Sper ca te-am ajutat! Bafta!
Si tie ti se pare ca sunteti impreuna? O mai si iubesti dar nu stii cum arată? Ea dupa ce vorbeste cu tine si-o trage cu altul de pe acolo unde este ea. Of, Doamne ce gandire imatură ai!
Ai scris mult,e viata ta,ce sa spun,dar matur nu esti, nici rational, hotarat, esti o jucarie pe ea atat, cum iti pierzi timpul asa aiurea
Cred ca esti debil mintal, cum sa "iubesti "o persoană si cum sa i zici macar "iubita" si cum sa i zici macar "relatie" cand tu n ai vazut o niciodata e clar ca nu o cunosti nici 1%.
Da i pace si cauta o fata offline nu te mai amăgi cu cele online