| VolleyballSpiker a întrebat:

Lunea trecută am făcut sex cu iubita mea, adică pe 20 iulie. Ciclul trebuia sa îi vină pe 25. Nu i-a venit încă. Ea zice că de 2 zile are simptome, dar nimic. Nici stări de greață nu a avut. Care este cauza? Ar trebui sa facă test de sarcină?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Cu 5 zile inainte de menstruatie probabilitatea de a ramane insarcinata chiar si in cazul in care sexul s-a terminat cu ejaculare in vagin, are teoretic sub 5% sanse de a se realiza, adica fiind aproape imposibila. Intarziera are cauze ce pot fi hormonale, endocrine sau medicale. Daca au aparut simptomele premenstruale trebuie doar sa aveti putina rabdare. Totusi daca intarzierea va persista si va depasi 7 zile, atunci este indicat sa se faca un test de sarcina.Insa in concluzie teoretic toate datele conduc spre un singur raspuns, NU poate fi vorba de o sarcina. Multa sanatate.

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu ai spus daca ati facut protejat sau nu.Banuiesc ca a fost neprotejat.Da.Sa faca testul.Dar peste doua saptamani.

| Emilian65 a răspuns:

Avand in vedere ca, in 20 iulie, iubita ta nu era in perioada fertila, sansele de a ramane gravida sunt foarte mici.

| VolleyballSpiker explică:

Mulumesc mult pentru răspunsuri. A fost protejat. Am uitat sa zic ca le 2 iunie am avut un ghinion cu prezervativul și a fost nevoită sa ia pastilă de a doua zi. În iunie, ciclul i-a întârziat doar 2 zile.