| SmQaLeXuTzz a întrebat:

m-am bagat intr-o relatie si acum mi s-a cam luat...Prietena mea spune ca ma iubeste mult si chestii de genul, si eu ii spun dar adevarul e altul...Pur si simplu nu vreau sa imi implic sentimentele deoarece stiu ca voi suferi dupaia.In momentul actual eu nu simt nimic pentru iubita mea, stau cu ea doar pentru saruturi. Sfaturi?

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Man daca nu esti hotarat de ceva ce rost are sa continui? te inteleg ai suferit numai crezi in fete da macar o sansa sa i dai, nu spun sa crezi tot ce spune sau ca te iubeste da daca din start vei spune minti in veci vei i singur, bine unele sunt asa perverse de rar le detectezi, joaca asa teatru ca ti greu sa spui ca te iubeste cu adevarat, ce sa spun eu n-am dat de vreuna sincera da tu frate poate ai norocul asta, da la cum sunt fetele din ziua de azi ce sa mai crezi azi cu unu maine cu altul, macar faceti sex?

| Emilian65 a răspuns:

Daca nu-ti place de ea, de ce nu-i spui adevarul?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Emilian65):

Pai dupa aia cu cine se mai saruta laughing

| AndyKama a răspuns (pentru anonim_4396):

Adevarat si asta laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru AndyKama):

laughing

| Gunoi a răspuns:

Sfat pentru ce anume? Îți bați joc de sentimentele ei, fii bărbat și spune-i ce simți pentru ea

| AndyKama a răspuns:

Salut.

Sfaturi ar fi multe, depinde in legatura cu ce.

Asadar tu nu simti nimic pentru "iubita" ta.Cred ca este un semn destul de graitor ca ar trebui s-a cam opresti relatia.

Probabil vei spune:" Da, dar totusi mai vreau sa fiu cu ea".Ok, stai ca prieten, ori incearca sa te apropii din nou.

Daca totusi nu vrei sa te desparti,(sa stai in apa calduta), sfatul meu e sa o lasi in pace si tu sa iti vezi de viata ta in continuare.Mai bine acum, decat mai tarziu cand vor apare remuscari si/sau obligatii.

| AndreiMusician a răspuns:

Spune-i fetei frumos ca nu esti pregatit pentru o relatie de familie. Asteapta pana cresti mai mare si atunci altfel vei intelege viata si inainte de orice alegere pe care vrei sa o faci in viata, intreaba-L pe DUMNEZEU pentru ca EL cunoaste viitotul si te poate face fericit!

| anonima01736 a răspuns:

Ar trebui sa ii spui, mi se pare corect sa nu o tii in loc, daca tot nu simti nimic pentru ea. Daca ai fi in locul ei ai vrea sa iti spuna ca nu mai simte nimic pentru tine daca ar fi asa? Nu ai vrea sa fie sincera? Eu zic sa ii spui.