anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

..m-am "certat" cu cee mai buna prietena.De fapt nu m-am certat de aceea am pus "certat".M-am trezit intr-o zi ca nu mai vorbea cu mine adica o salutam buna dimineata dar nu zicea nimic, nici pe drum catre liceu, nici la liceu nu mai vorbea cu mine, daca o intrebam ce s-a intamplat nu zicea nimic.Pana intr-o zi cand la ora de biologie avand ora cu doamna director se ridica in picioare si spune : " Doamna Razvan si cu X ma fac intruna proasta si u********a nu mai suport."(ii daduse si cateva lacrimi) aproape ca ii dadeam si 1 leu rolling on the floor)...in fine doamna director nu ne-a facut nimic rolling on the floor) ba chiar a certat-o putin rolling on the floor))"baietii vor fi mereu rautaciosi si tu trebuia sa ai replica.")si imi amintesc ca X a zis :" Dar nu am facut-o noi a facut-o masa" rolling on the floor).A fost o poveste lunga dar sarim peste. Avea dreptate oarecum eu nu am facut-o proasta doar u********a deoarece tatal ei chiar era din zona aceea, dar asa ii ziceam de cand ne cunoastem dar nu s-a suparat nici o data.De fapt cred ca urmarea sa mi se scada nota la purtare ca sa nu mai iau premiu deoarece om fi fost noi cei mai buni prieteni si chiar iubiti dar o invidie tot cred acum ca a existat.Altadata eram orb o iubeam foarte mult si o aparam de oricine dar acum ma simt tradat.ma intreb oare daca sa o iert sau sa ma razbun sa renunt de tot la ea sa o evit? Nu vreau raspunsuri razbunarea e arma prostului.

7 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

In locul directoarei chemam politia si hinghieri

| Wihox a răspuns:

Pai si unde e dragoste si sex aici?

| Emilian65 a răspuns:

Eu, zic sa o ierti ca a fost iubita ta si poate o mai iubesti si acum.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu ai fost care ai gresit si tot tu vrei sa te razbuni?
Baga-ti mintile in cap si compoarta-te frumos cu iubita/colega ta.
Mai mult, trebuie sa-ti ceri iertare.

| FilipSergiuPaul a răspuns:

Hé nézd Meghal gyötrelem. Biztos földünket ősi. Egy nap lesz sajnálom. Éljen a nagy tartozic. Anélkül cigányok Erdely.

| Taloi_Liviu_1970 a răspuns:

Tot ceea ce experimentam vine din ceea ce am facut in trecut. Faptul ca te prietena ta s-a "certat" cu tine, vine pentru ca si tu faci cam acelasi lucru altora.

Ca sa inveti sa te schimbi, sa nu te mai "certi", sa inveti sa fii mai tolerant, trebuie sa ajuti alte persoane sa se schimbe.

In general, persoanele enervante si cu care te "certi" sunt cele mai bune persoane, pentru ca asa ne dam seama unde trebuie sa ne schimbam noi, in ce aspect al vietii noastre.

Sunt, daca vrei, oglinda noastra. Ceea ce tie nu-ti place altuia nu face, spune un proverb.

Daca vei reusi fie si pentru 5 minute, 1 minut, sa ai rabdare, sa observi ce se intampla in mintea ta atunci cand incepi sa te enervezi, sa nu iti placa ce auzi, va fi din ce in ce mai bine.

Poti sa capeti din cuvinte dure, din cuvinte taioase, si rani fizice. Uneori cuvintele dor foarte mult, e ca si cum o sabie ti-ar intra in corp. De aceea ceea ce vei experimenta daca continui sa nu fii conciliant in ceea ce vorbesti vei primi chestiuni de acelasi gen. Si inca un lucru, faptul ca ea a ales sa se desparta de tine mai vine din faptul ca si tu ai despartit alti colegi, amici. Nu te baga sa tragi vreo concluzie despre relatia cuiva pentru ca nu stii tot si risti sa spui ceva ce va rani pe unul din ei. Si atunci, in relatiile tale, oricare ar fi ele, vor apare rupturi. Sper sa intelegi, si daca nu, iti recomand Slefuitorul de Diamante, s-ar putea sa iti placa, succes!