| JockerStoica a întrebat:

M-am certat cu iubita mea şi s-a supărat cam rău pe mine. Eu aş vrea să mă împac cu ea şi m-am gândit să îi iau un cadou şi să mă duc în şcoală la ea în clasă.
Problema e ca nu prea ştiu ce gusturi are, nu ştiu ce să-i cumpăr. Ne cunoaştem doar de o lună.
Eu mă gândeam să-i iau un buchet de trandafiri dar nu ştiu câți trandafiri trebuie să fie în buchet. Mă mai gândeam să-i iau o cutie de bomboane şi o ciocolată si nu în ultimul rând, ceva mai special, dar nu ştiu ce... Un colier, cercei ceva chiar nu ştiu.
Voi ce ziceți?
Ce să-i iau?
Fundă mare!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Un simplu trandafir ar fi de ajuns!
Totusi, nu te sfatuiesc sa te duci la scoala la ea pentru ca o pui intr-o situatie jenanta fata de colegi si reactia ei ar putea fi una violenta, sau dezastruoasa pentru relatia voastra.
Asteapt-o in fata casei ei, sau pe drumul spre casa, unde nu sunt colegi sau priviri indiscrete, fii calm si cere-i iertare, oferindu-i trandafirul ca semn de dragoste pentru ea.

| Printesa10TM a răspuns:

Ofera-i un trandafir, poti sa ii faci cadou si o bratara.

| GdX a răspuns:

Du-te cu un trandafir la ea, dar nu te duce la scoala, ca poate se simte jignita si facuta de ras. Asteapt-o dupa ore, sau sun-o sa va vedeti ca vrei sa ii spui ceva important. Gasesti tu ceva.