| adfhackalex a întrebat:

M-am despartit de cineva dar mi-am dat seama ca inca o mai iubesc ma gandesc la ea zi si noapte. Ce pot sa fac ca sa o recastig?

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca fata este putin isteata, sansele tale de a o recastiga sunt nule.

| Fatamuntilor a răspuns:

Ceva s-a intamplat de s-a produs despartirea.
Sunt sanse putine sa o recastigi, o fata ranita in dragoste cu greu o recastigi. Apoi e posibil sa aiba pe atlcineva.
Daca sunteti sufiicent de maturi puteti avea cel putin o discutie in acest sens.

| pietrean a răspuns:

Daca tu ai dat cu piciorul unei relatii in care amandoi va simteati bine, atunci este mai greu ca fata sa te ierte.Nici daca-ti pui cenusa in cap!
Mereu se intampla sa:cand nu mai avem ceva care ne multumea sufleteste,atunci ne dam seama ce am pierdut si ne dam cu capul de pereti.
Tu poti incerca sa repari greseala in fel si chip(flori,explicatii,rugaminti,promisiuni), dar totul depinde de ea, nu de sfaturile noastre.
Fiind femeie, parca nu ti-as mai acorda nici-o sansa, deoarece cred ca ai facut-o sa sufere. Poate si ea te iubea.Doar voi doi trebuie sa stiti amanuntele, asa ca incercarea moarte n-are!

| ywar a răspuns:

Daca o iubesti, cum te-ai despartit de ea? De ce vrei sa o recastigi, pentru a te desparti de ea din nou? Esti cam nehotarat!