Stiu sentimentu, si eu stau cu prietena mea de 3 ani si 4 luni, am fost cuminte tot timpul acesta si acum cred ca as fi in aceiasi situatie cu tine daca as pati ce ai patit tu! Doar ca s-a inventat facebook si e mai usor sa vorbesti asa cu o fata si, sa fim seriosi, toate sunt e facebook si astepata sa te uit la pozele lor, etc! Gaseste si u pe net cateva replic de agatat si incearca sa te bagi in seama cu ele, primul pas e greu!
Nu sunt genul ala care sa umble cu replici de agatat de pe net . As vrea sa o cuceresc cum pot, dar problema e ca nu sunt in stare. ( NU CA NU SUNT IN STARE SA O CUCERESC ) dar dupa un timp ma pierd. Stiu ca primul pas dar problema e ca nu pot trece mai departe
Am incercat sa te ajut si am sarit peste regula sa fi tu insuti! Stiu ca asa e normal sa fi u insuti, dar vremuri disperate cer masuri disperate! Daca reusesti sa treci de primul pas, eu zic ca ar fi ok, nu trebuie sa vorbesti mult cu ea de prima oara cand ai vazut-o doar sa obti o INTALNIRE!
Îți vei reveni, dacă nu de altceva, de nevoie. Crede-mă, nu-i stimulent mai bun decât nevoia.
O sa fi burlac tot restul vietii Priveste partea buna, nu are cine sa te inghesuie in pat :p, glumesc! Serios acum, o sa gasesti tu o alta fata, ai nevoie de mai mult timp de recuperare, stai pe langa baieti care erau ca si tine inainte sa o cunosti pe fosta prietena si o sa iti revii! Si lasa bautura, acum esti doar prea afectat!
Suntem despartit de 4-5 luni. Degeaba ies ca dupa cum ziceam. ma blochez cand vorbesc cu o fata, ma pierd
Multumesc pentru sfaturi. Am sa incerc sa revin in viata normala incet. E cam greu dar nu am ce face. Dupa atatea esecuri trebuie sa urmeze si o reusita! Imi pare rau ca nu pot da funda la toti care mi-au raspuns
Pai..incearca sa iti "redeschizi " latura amuzanta..de obicei asta le place fetelor. daca mai ai "blocari" inventeaza o scuza pentru cateva min, apoi reincearca. (scuza gen "am nevoie la baie " sau daca e o convorbire online " ma duc putin la magazin " ) ) Fii tu insuti :*! Succes!
Am incercat, sincer am incercat dar tot. pana la urma eu o las cu ochii in soare . De fiecare data la fel fac, ajungem pana intr-un punct apoi gata. De cate ori vin cu masina de la lucru cand imi aduc aminte de fosta imi vine sa intru cu masina in primul copac/stalp...
Ee..incearca sa iti iei o vacanta.(undeva la munte cu cativa prietenii..sau? te-ai gandit sa te impaci cu fosta?