| costy9603 a întrebat:

M-am despartit de prietena mea...si vreau sa ma impac cu ea dar nu prea mai vorbeste cu mine nici macar nu ma mai baga in seama si a zis ca nu vrea sa ne impacam. Ce as putea face sa ne impacam si ce sa fac sa fie "fericita"

4 răspunsuri:
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Poate ca i'ai gresit cu ceva anume.sau poate nu mai vrea din cauza comportamentului tau.sau poate pur si simplu vrea sa fie cu alt baiat nu te'ai gandit? Parerea mea este ca acum degeaba vrei sa o faci tu sa fie fericita daca nu te'ai gandit de la inceput la asta. Daca a zis ca nu mai vrea.e rau.Mai incearca.dar n'o sufoca! Lasa'i un timp sa se gandeasca.sau macar surprinde'o cu ceva frumos cu un buchet de flori sa vezi cum ii creste inima :X. sper ca ti'am fost de folos :*

| greenish a răspuns:

Buna. Daca nici nu vrea sa mai vorbeasca cu tine,tot ce pot zice este ca nu te iubeste happy Intr`o relatie mai exista certuri,despartiri,dar,daca va iubiti,va veti impaca. Daca tii asa de mult sa te impaci cu dansa,eu zic sa ii aduci aminte de tot ce a fost frumos intre voi doi,sa incerci sa te comporti frumos cu ea, sa ii cumperi un buchet de trandafiri, sa ii faci surprize si chestii de genul asta. Baftawinking

| aurora50scumpika a răspuns:

Depinde,de ce v-ati despartit,acum daca e din vina ta si ai facut ceva grav,vezi cere-i iertare de mai multe ori, fa-i un cadou, cumpara-i un buchet de trandafiri.insa daca ea a rupt relatia inseamna ca pur si simplu vrea o pauza,sau a gasit pe altcineva,,sau nu stiu,, sti tu proverbul ala,,, daca iubesti persoana iubita las-o sa plece daca vrea. daca se intoarce inseamna ca a fost mereu a ta daca nu inseamnca ca niciodata nu ti a aprtinut tie.

| loveee_2446 a răspuns:

Ar trebui sa veziii unde ai gresit happy siii daca nu vrea sa vorbeasca saa o iei odata totusi intr-un loc mai retraas sa vorbesti cu ea happy si sa vezi atunci depiinde de ce ai facut happy tongue sau ce a facut ea...