Intro astfel de situatie exista o foarte mica probabilitate ca din penisul tau sa se scurga ceva ramasite de sperma ramase de la ejacularea produsa in urma masturbarii. De asemenea se pune intrebarea daca iubita ta este in perioada fertila sau nu deoarece asta reprezinta de fapt pericolul in instalarea unei sarcini, si anume existenta sau lipsa ovulului. In cazul in care joaca voastra a avut loc intro perioada nefertila posibilitatea unei sarcini devina aproape 0 (zero) insa in cazul in care joaca voastra a fost in perioada fertila si deoarece cu putin timp in urma tu ai ejaculat, deci existau premisele ca sa ti se scurga niste sperma, se poate intrezari si posibilitatea unei sarcini insa nu mai mult de 2-3%. Multa sanatate.
Ce ati facut se numeste "petting" si da, in cazul in care nu ai respectat o igiena si nu ti-ai curatat organul de orice urma de sperma, exista posibilitatea ca ea sa ramana insarcinata, desi sansele sunt mici. Din nou, daca de la excitare a iesit lichid preejaculator, exista riscul ca acesta sa contina spermatozoizi si sa conduca la sarcina. In orice caz, eu nu mi-as face griji. Sansele exista, dar sunt foarte mici. Daca apar suspiciuni, puteti oricand cumpara un test de sarcina si sa va raspundeti singuri la intrebare Succes
Salut! Nu.Sunt spermatozoizii mobili, dar nici chiar asa.Cel putin asa stiu eu.
Daca te-ai spalat pe jucarie, nu prea mai sunt sanse. Si daca nu tot nu prea sunt sanse, dar totusi de ce sa risti? O trimiti la farmacie si sa isi ia pastile de contraceptie. Ca sa dormi linistit la noaptea si sa nu apari cu un mesaj peste 9 luni, ca a nascut.
Ea mi-a zis ca acum este la perioada inainte de menstruatie si nu poate ramane.
Trecuse 1h aproape 2, purtasem si lenjerie dupa ejaculare si se absorbise in lenjerie acel lichid, dupa care am inceput sa ne "jucam", si ea a zis ca nu poate ramane insarcinata in aceasta perioada.
Si in timpul jocului nu am ejaculat deloc, ma poate lamuri cineva? ...eu doar cu 1h inainte imi dadusem drumul, eram la toaleta, apoi ma imbracasem, si zic si eu, ceea ce imi mai ramasese, a fost absorbit de catre boxeri...sunt ft nedumerit de situatie.