El stie ca il placi ?
nu preacred ca te place sau ca te-a placut nu vad de ce s-ar purta urat cu tine, probabil vrea sa vada reactia ta
cel mai bine ar fi sa-l intrebi intreaba-l de ce se poarta acum asa urat cu tine
nu, nu nesimtita, mai bine indiferenta
Pai nu pot sa stiu daca ii pasa sua nu, cert e ca trebuie sa'i arati ca esti indiferenta pentur ca asta doare cel imi tare.Atunci iti vei da seama cu adevarat daca ii pasa sau nu.
1) O spun pentru toti/toate "Relatiile cu persoane din aceiasi clasa nu vor tine!"
2)Intreaba-l dc se poarta asa cu tine. Daca ai curaj ai putea sa-l intrebi daca te mai place si 100% iti vei da seama.Iti recomand a doua intrebare.
3) Ar trebuii sa te desparti de el, cauza este "1)"
Buna
cunosc genul asta de baietii
si mie mi-a placut de un baiat care era gen baiatul care tu il placi
isi batea joc de mine, stia ca il plac si se comporta frumos cu mine, iar apoi am aflat de la prietenul lui cel mai bun ca ma tinea de rezerva, se folosea de mine, dar nicidecum ca ma place, te rog nu il mai lua in seama si incearca sa fii nepasatoare pentru ca o sa vina singur la tine
a si inca un lucru:cand esti in preajma lui fii fericita nu iti arata tristetea, nu ii mai arata ca il placi, iti spun din propie experinta!
sper ca te-am ajutat!
alice!