Din moment ce are prieten nu cred ca ai vreo sansa deocamdata, cel mai bine ar fi sa te indepartezi de ea, daca te intreaba de ce poti sa ii spui ca ai sentimente pentru ea si ea in momentul asta are prieten. Itit spun din proprie experienta, prietenul meu cel mai bun a spus ca ma iubeste cand aveam o relatie, inca incercam sa ramanem prieteni dar toate sau racit. Cel mai bine ii sa te indepartezi, ca e posibil sa ai o sansa mai tarziu, sa se desparta de el si sa se intoarca la tine, dar daca ramai tot acolo niciodata nu o sa iesi din prieteni spre ceva mai mult. Stiu ca ii greu, dar ii decizia ta. Cu timpul poate o sa iti gasesti si tu pe cineva care se uita si ea dupa tine, nu doar tu dupa ea. Sper sa iti fie de ajutor.
E aiurea din cauza faptului ca ea se aproprie de mine (din cate am observat) si nu mai stiu ce sa cred...
Incearca sa vorbesti cu ea atunci, intreab-o ce simte pentru tine, nu iti mai fie rusine si frica fiindca peste un timp cand te gandesti ca ai fost 'prost' si te-ai ascuns pentru prea mult timp o sa fie prea tarziu si o sa iti para rau. Daca ai sentimente incearca sa fii cat mai sincer, si orice iti spune incearca sa o intelegi si pe ea, eu sper sa aiba aceleasi sentimente pentru tine dar daca nu le are te asigur ca cineva pe viitor o sa simta ce simti si tu. Sper sa i-ei o decizie, nu mai astepta prea mult fiindca ce simti tu nu o sa se schimbe curand.
Voi incerca sa-i spun intr-un moment in care suntem doar noi doi ca o plac, desi stiu ca reactia ei nu va fi extraordinara avand in vedere ca este cu prietenul ei de un an, dar ma voi simti mai bine spunandu-i asta...Mersi pentru raspunsuri
Este o situatie cam dificila deoarece ea il iubeste pe cel cu care este in relatie.Te sfatuiesc sa o uiti deoarece nu se stie daca ea va redeveni vreodata o fata fara obligatii.
Da, este o situatie cam dificila pentru tine.
tu o iubesti pe ea asa cum ea il iubeste pe el acum.
cred ca ar fi corect pentru tine, sa vorbesti cu ea si sa ii spui tot ce simti. dar sa fii atent, sa nu ii spui direct, mai intii incearca sa te apropii de ea cat mai mult, acordai atentii, scrie dupa ore, fa lucrurile care ii plac si la urma poate iti va reusi totul.
succese in toate!
linarkfts întreabă: