anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

SAlut TPU! M-am indragostit de o fata de la mine din clasa este foarte frumoasa si suntem cei imi buni prieteni i-am spus ca imi place de ea si ea a spus ca nu ma poate vedea mai mult decat un bun prieten ce sa fac sa o conving sa ma vada imi mult decat un prieten? Specific ca in seara aceasta am balul ce pot face va rog frumos ajutati.ma.

Răspuns Câştigător
| AlinChiriac a răspuns:

Prietene, asa cum mai sunt comentarii inaintea mea. Sunt de acord cu cel ce spune ca te afli in zona "Doar prieteni"

Pentru a scapa din aceasta situatie, trebuie sa faci asa fel incat ea sa se simta atrasa de tine.

Daca nu ti s-au aprins calcaiele atat de tare dupa fata asta, te sfatuiesc sa o lasi moale. Sa te comporti la fel cu ea, dar mai frumos cu ceilalti.

Dupa cum am mai spus si o voi mai spune, pentru a avea o relatie fecirita, trabuie sa duci o viata fericita. Sa fii activ, sa ai cate ceva de facut in fiecare clipa, multe grupuri de prieteni cu care sa te distrezi. Si iti garantez ca fata se va simti atrasa de tine in scurta vreme.

Dar tot odata iti garantez si ca tie ti se va stinge acea flacara si vei vedea multe altele in fata ochilor.

Cand eram in liceu, am patit-o si eu.
Dar la un moment am zis gata. Nu se mai poate asa. Apoi am fost de acord cu sfaturile ce le primeam de la alte fete, alte prietene ale mele care crede-ma ca arata toate una si una.

Ele mi-au spus sa ma concentrez asupra vietii pe care o duc. Sa fiu eu fericit, iar fetele isi vor da seama de asta. Si te asigur ca asa a fost.

P.S. Nu lua in nume de lauda ceea ce urmeaza sa zic. Mai bine gandeste-te ca este o incurajare.
Acum pot invarti fetele asa cum vreau. Pot sa obtin fata pe care mi-o doresc si nu in ultimul rand ma simt al naibii de bine. happy

3 răspunsuri:
| misterioaѕa a răspuns:

Bună,FeNNiX!
Mai întâi de toate, ar trebui să te interesezi dacă are prieten sau nu.
Dacă e singură, poţi începe să-i demonstrezi ce simţi pentru ea.
Nu o să fie uşor, dar o să fie frumos.

| SystemFucker a răspuns:

Esti in FRIENDZONE..trebuie sa fii alesul ca sa scapi din friendzone!

| FeNNiX a răspuns (pentru SystemFucker):

Mda pai si nu stiu ce sa fac m-as fi gandit sa o sarut azi la bal si sa-i spun ca asta simt pentru ea