| MihaiMihai2001 a întrebat:

M-am indragostit de o fata la scoala acum cateva zile, am vorbim cu ea, mi-a spus ca ma place si am spus si eu ca o plac. M-a intrebat de cand... etc, mi-a pus niste intrebarii cum ar fi "De ce ma uit la ea la scoala" Suntem clasa a 8-a amandoi.
si am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine, si dupa cateva secunde a iesit de pe Messenger, am impresia ca se fereste de aceasta intrebare. Deci eu chiar vreau sa fiu cu ea. Niste sfaturi... va rog

4 răspunsuri:
| AllexxLove98 a răspuns:

Cand o vezi, du-te la ea si spune-i ca trebuie sa vorbiti ca sa va dati seama ce e de facut...intreab-o de ce evita sa-ti dea un raspuns. Dupa ce veti lamuri situatia totul va veni de la sine. Sper ca iti va fi de folos sfatul meu.

| AlleAlle1 a răspuns:

Fa ce simti nu te da batut

| drogh a răspuns:

Probabil a fost cam timidă în acel moment. Încearcă să îi mai repeţi o dată întrebarea. Poate va accepta...

| e7d7n7 a răspuns:

Păi da bă,că poate fata vrea un băiat, un băiat adevărat, care să-i spună toate astea faţă în faţă, transmiţi mult mai multe chestii faţă în faţă, având în vedere căcuvintele reprezintă cam 10% din comunicare. Dacă îi spuneai faţă în faţă îţi dădeai seama foarte simplu din reacţia ei care-i treaba, vezi dacă eşti prost?