Gasesti momentul potrivit, sa fie si bine dispusa si ii spui ce simti, nu cred ca vei fi refuzat
Nu conteaza ca nu a mai avut un iubit pana acum. Daca e o fata sensibila, o fata cum sa spun eu...cuminte sa zic cred ca ar impresionao foarte mult un buchet de flori sau oricare alta mica atentie. Petreceti o zi amuzanta impreuna( poate la piscina ori la iarba verde-depinde de zona in care locuiesti), numai voi doi iar cand se iveste momentul potrivit ( gen in fata unui peisaj mai romantic) intreab'o daca ar vrea sa formati un cuplu.Mult succes!:*
Cati
Spune-i direct ce simti.Nu ai nevoie de nimic special sa o abordezi,o chemi la un suc o cafea, si acolo fii tu insuti si spune-i ce simti acolo, nu cred ca o sa te refuze, daca cumva te refuza asta ii sunt fete destule mergi mai departe insa nu cred, ce te complici atat ca tot in acelasi punct o sa ajungi la accept sau refuz. Numai bine!
Fi calm, cheam-o intr-o zi in parc la o plimbare si cand sunteti impreuna singuri, spune-i ceea ce simti, nu iti ascunde nici cel mai mic sentiment, spune-i ca o placi! si cauta cateva calitati la ea, si spune-i. apoi incarca sa o saruti! daca se fereste, intreab-o de ce, ca poate nu simte si ea la fel! bafta!
Chestia e ca o sa ne vedem aproape zilnic la facultate, iar daca ma refuza o sa-mi fie greu sa dau ochii cu ea...
Du-te la ea spune-i ca o placi 'iubesti' si spune-i ca sti ca nu a mai avut iubit si daca vrea puteti sa o luati incet
O inviti si tu la un film la un suc undeva si seara cand plecati fiecare la casele voastre este momentul potrivit sa spui ce simti pentru ea
Pai..raspunsul poate fi diferit in functie de ce varste aveti fiecare. deci?
Oricum daca cei doi prieteni ai ei sunt un cuplu, atunci deja ai un indiciu destul de evident.