Oare ar fi idee ok sa vorbesc cu el despre asta? Sau cum sa-i spun sau de fapt e o greseala sa-i spun? Adica eu cand ma gandesc la el ma gandesc cu afectiune, ma imaginez imbratisandu-l, insa cand sunt cu el nu imi vine sa fac asta. El imi spune ca si-ar dori sa fiu mai afectuoasa. Eu imi doresc o relatie. Cand nu ma saruta, imi doresc sa o faca, dar cand o face nu imi place. E posibil ca eu sa fiu inhibata si de asta sa nu ma pot manifesta/ simti placere cand il sarut?
E foarte rău pentru tine că nici nu ai termen de comparație. Nu ai cum să-ți dai seama dacă problema e la tine sau la el. Poate el sărută prost (prea agresiv, prea multă salivă..etc) și asta îți creează tot disconfortul și implicit reacția față de el.
Initial folosea prea multa saliva, simteam nevoia sa ma sterg pe fata de saliva cand termina. Dar i-am sugerat subtil asta si acum a renuntat la saliva in exces. Da, aici ai mare dreptate, nu am un termen de comparatie si nu imi dau seama unde e problema. O prietena mi-a zis ca poate am asteptari prea mari de la un sarut sau ca poate am nevoie de timp ca sa ma obisnuiesc cu senzatia de a fi sarutata. Cum as putea sa imi dau seama care e de fapt problema/ solutia?
Solutia?
Sa-l lasi in pace pe om.
Bafta
Ce va aparea in timp se numeste iubirea platonica atat,iubirea platonica este o iubire frateasca atat,o iubirea curata fara vreun interes sexual,atractia fizica nu apare in timp,atractia fizica este instanta,spontana,involuntara,degeaba isi place de el ca caracter, inteligenta, atractia fizica nu are legatura cu inteligenta, caracterul si doar cu aspectul fizic, asa ca draga mea decat sa isi pierzi timpul mai bine spune-i ca daca vrea ramaneti amici si asta e, atractia fizica poate aparea daca el isi imbunateste aspectul fizic
http://www.scientia.ro/......i-sex.html
http://www.scientia.ro/......toare.html
despre atractia fizica, recomand aceasta carte
https://drive.google.com/......tJQTg/view
Este posibil ca mie sa nu-mi placa sa il sarut din cauza lipsei de atractie fizica? "Tehnica" sarutului sa nu aiba vreo relevanta aici? Oare in timp in lipsa atractiei se poate sa inceapa sa imi placa sa ma sarute?
Ieri o fata a scris tot la fel ca tine,nu il placea dar a vrut sa sarute si ea dar apoi i-a fost scarba de el, categoric in lipsa atractiei fizice nu ai interes, placere sa saruti un baiat, nu isi poti pacali creierul, nu asa functioneaza creierul, creierul elibereaza dopamina cand isi place de acel baiat si vrei mai mult, tehnica are zero relevanta, in clipa cand vezi un baiat hot creierul tau este bombardat cu chimicale, simti o placere asa aparea iubirea
https://i.pinimg.com/......s-eyes.jpg
imagineazati sa te sarute asta
Inteleg cumva ca atractia nu o sa apara in timp. Insa am gasit la el multe calitati pe care nu cred ca le-as gasi asa usor intr-un alt baiat. Inainte sa ne sarutam mi se parea mult mai atragator, chiar imi doream sa ma sarute, insa de cand ma saruta parca i-a scazut atractivitatea in ochii mei.
Tu hotaresti ce vei face, am avut o amica care a avut o iubire rationala, stii ce e aia? iubirea rationala inseamna cand apreciezi caracterul, inteligenta unui om, ce a apreciat iubita lui einsten sau a lui hawkins desi el e paralizat https://ro.wikipedia.org/wiki/Stephen_Hawking
te poti vedea cu el si apoi mai vezi,eu nu spun sa il lasi,decat curvari care sa te lase a doua zi mai bine faci un viitor daca e serios acest baiat, mai il trimiti la sala sa bage culturism, cardio, sa isi lase barba sa se imbrace in rosu, il pui sa se dezvolte sa fie barbat poate apare ceva, tu fiind la pubertate si atractia asta fizica plus ca ai si ciclu e complexa treaba, la ovulatie preferi un barbat mai masculin la menstra un barbat mai feminim, cu voi e complicat, nici freud nu va inteles nici stiinta moderna
It's just an ilusion
Te rog să nu te superi că te întreb așa ceva, dar la asta mă duce gândul.
Ești convinsă că te atrag (fizic) bărbații în general?
Poate ești atrasă de femei?
Sunt sigura ca ma atrag barbatii.
Tehnica nu este atat de importanta intr-un sarut. Si la 14 ani simti fluturi in stomac daca iti place baiatul. Indiferent de tehnica. Pe tine te plictiseste de moarte tipul asta. Nu e normal sa nu iti creeze macar o stare de bine un sarut. Este irelevant ca nu te-ai mai sarutat pana la el. Instinctele sunt aceleasi.
Ce relevanta are unde ne-am cunoscut. Puteam sa ne cunoastem oriunde. Adica in relatiile incepute online nu poate fi atractie? E posibil sa lipseasca atractia si in relatiile facute in alte moduri.
Niciodata nu intra/sta intr-o relatie serioasa de teama sa nu-l ranesti pe celalalt. Din punctul meu de vedere daca nu simti TU ca vrei sa il saruti, sa fiti apropiati fizic, relatia asta iti va aduce numai frustrari, indiferent cat de "baiat de treaba" e el. Atractia fizica nu va veni pe parcurs, ea este sau nu este de la inceput. Cel mult vei ajunge la o resemnare care iti va crea frustrari tie si mai devreme sau mai tarziu si lui. Asa ca...parerea mea sincera...rupe pisica inca de pe acum, nu ai ce astepta, pentru ca nu se va intampla.
Nu sta cu el. Pune punct acum, altfel il vei face sa sufere si nu merita daca e cum zici tu.
Cred ca trebuia sa astepti sa vina totul de la sine. In felul asta totul devine mecanic si nu va sarutati ca asa simtiti ci ca asa credeti ca trebuie. Relatia nu ar trebui sa devina anosta... dar poti sa astepti pentru ca pe parcurs unele persoane isi schimba sentimentele altele din contra isi dau seama clar ca nu vor. Dar daca tot ai dubii si continui sa te vezi cu el nu il mai lasa sa plateasca el nota
Cred foarte mult intr-un principiu. Nu intri intr-o relatie inainte sa ai o relatie de prietenie cu persoana respectiva, sa o cunosti. Atata timp cat esti nehotarata, spui ca nu te atrage fizic si ca nu-ti place atunci cand te saruta, e clar ca ai facut o greseala atunci cand ai intrat intr-o relatie cu el si l-ai lasat sa te sarute. Parerea mea e ca ar trebui sa fii sincera si deschisa cu el. Daca ai fi in locul lui cum ti-ar place sa se desfasoare lucrurile?
Draga mea, eu te sfatuiesc sa nu iei decizii bruste.
ray spunea atractia fizica este involuntara nu tine de caracter -corect!
dar atractia fizica =iubire est total gresit
omul nu e animal, are constiinta sistem de valori, atunci partenerul trebuie ales in functie de mai multi parametrii.
daca alegi unul cu aspect atragator care stie sa indese bine limba cu coaja aratoasa si pe urma vezi ca e un sharlatan necioplit, un smecherel care mai are nu stiu cate amante de rezerva, care nu are de gand decat sa se distreze si pe urma sa treaca la alta floare, ce te faci?
e adevarat ca atractia fizica nu are leg cu inteligenta, dar alegerea partenerului ar trebui sa aiba legatura cu inteligenta si caracterul!
sarutull presupune implicare emotionala si atunci nu mai este tehnic. el s-a grabit un pic din exces de zel. nah ca la inceput.
si crede ma un sarut timid si lent antreneaza infinit mai multe emotii decat unul apasat, si. tehnic. ( mi-a placut termenul)
tu ilpercepi tehnic pentru ca nu reusesti sa te acordezi p lungimea lui de unda.
stai de vb cu elsi spune i sa te ia mai incet, mai la suprafata, nu brutal ca-n filme. ca nu sunteti actori sunteti doi tineri la inceput.
construieste aceasta relatie! nu astepta sa se intample de la sine,
plimbari, discutii, mici surprize, atentii, glume, povesti, activitati comune ( astea sunt lucrurile pe care ar trebui sale faca tinerii ipreuna sa vada daca se potrivesc in viata, asta cu tzusti in pat ..mai la urma)
dati si da-i timp sa intelegi ce inseamna o relatie intre doi oameni, e infinit mai mult decat atractie. ea poate sa apara cu timpul, e si el probabil la inceput, nu e fraier e doar stangaci. e poate stresat sa nu greseasca sa nu fie judecat. - e si el om.
si in final, dupa o varsta sa stii ca cu asta ramai : cu OMUL pe care l-ai ales.
Cel putin pentru moment voi continua relatia. Eu imi doresc sa reusesc sa ma indragostesc de el si avem o relatie frumoasa. Sper sa imi iasa. Oare cat de mult conteaza totusi atractia intr-o relatie de cuplu?
Destul, cam 30 de procente
e bun sa existe compatibilitate emotionala, si intelectuala si nu stica nici cea fizica. dar dacate bazezi doar pe ea, e ca si cum ar merge tricicleta intr-o singura roata.
atractia fizica este o senzatie fizica declansata de o gramada de factori.
uite si un articol carete- ar putea lamurii in directia asta
http://www.psychologies.ro/......va-2162084
Parcurs? Care parcurs? O seducție sănătoasă funcționează în 7 secunde de la prima interacțiune. O atracție sănătoasă vine în următoarele 3 secunde. Pe parcurs, oamenii trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. Cel puțin așa trebuie să fie povestea ta. Nu te amăgi și nu dezamăgi!