Dragul meu in primul rand,nu pot vedea pozele nu stiu de ce.Dar nu conteaza neaparat sa schimbi ceva la tine ca frumusete,ci mai bine modul de abordare a unei fete, daca ai una care i-ti place in mod special, incearca sa o cuceresti, si sa ai o relatie cu ia, nu este chiar asa greu.Si da este frumos sa ai o iubita la varsta ta, sa descoperi lucruri noi alaturi de ia, nu neaparat in materie de sex, ai multe de invatat si aflat intr-o relatie.Pup si succes
Ba, copile tu esti prost? Aici cumva e site de matrimoniale ma? Fa-ti dracu o prietena in realitate baaaaaa!
Prietene, ia-ti inima in dinti si cauta o fata care iti place, si vorbesti cu ea despre asta. o intrebi pur si simplu daca te place si ea, daca da, e foarte bine, daca nu, asta e, urmatoarea.
Cel mai bine este sa faci cumva sa vina totul de la sine, petrece mai mult timp cu fete care crezi tu ca te vor in cercul lor. Sunt sigur ca va merge treaba cu una dintre ele. Nu uita, nu trebuie sa procedezi cum ai facut acum, trebuie sa tratezi totul cu indiferenta, deoarece fetele sunt atrase de barbati care le ignora, parerea mea. sper ca te-am ajutat. mult succes!
Salut,
Esti foarte dragut, ti-am vazut pozele accesindu-le doar cu ajutorul site-ului Odnoklassniki.ru,insa sa-ti spun un lucru:foarte mult depinde de dezvoltarea ta personala, spirituala si de increderea in sine, psihologie, vindecare s.a.m.d.
Succes!
Nu cauta tu dragostea, lasa dragostea sa te gaseasca. Tu poti gresi cand cauti pe cineva insa daca dragostea te gaseste pe tine nu te va insela niciodata.
Remusopen întreabă: