| mabell23 a întrebat:

Ma aflu intr-o situatie cam penibila! Am 14 ani si mama imi tot spunea ca ma indragostesc de antrenorul meu de voley, inainte nu era adevarat dar acum am inceput sa avem intr-un fel o relatie ceva gen tata fiica si asta m-a facut sa ma apropii mai tare de el! Ma imbratiseaza si ne intelegem foarte bine imi da likuri pe facebook.imi zice ca-s frumoasa, ma rog la toate ne zice si asa mai departe. El are 32 de ani.Si am doua intrebari:Ma iubeste? Cum sa fac sa nu il mai plac! Nici nu stiu ce am vazut la el ca e urat, poate amuzamentul lui sau faptul ca e romantic dupa parerea mea, in fine, va rog ajutati-ma! si ca sa nu mai fie confuzii eu fac voley de performanta deci nu profesorul de la scoala! hai va rog ajutati-ma! punet-va in locul meu chiar il plac si o sa mor daca afla, el sau mama!

Răspuns Câştigător
| loundy a răspuns:

Gandeste-te doar la un lucru: sa zicem ca el chiar tine la tine, dar daca se afla o sa ii cauzezi mari probleme si lui si tie. Daca intr-adevar ti la elincearca sa pastrezi distanta oricum relatia asta nu are viitor si cred ca esti constienta de asta. Inca ceva, cauta in sufletul tau si gandeste te bine daca nu cumva iubesti ideea de a fi cu un tip mai in varsta, care e si antrenorul tau, e o idee palpitanta si suna a dragoste interzisa nu? Oricum la 14 ani nu o sa fie primul si ultimul din viata ta asa ca nu o sa ramai decat cu inima franta dupa o incercare de relatie. Gandeste te bine. Succes

15 răspunsuri:
| Andr3 a răspuns:

Crede-ma ca la 14 ani nici nu stii ce este aceea iubire, dar sa-l iubesti pe un tip de 32. E doar imaginatia si varsta care iti joaca feste.Chiar crezi ca o relatie cu el ar merge.este de doua ori mai mare ca tine, plus ca o relatie cu o minora l-ar putea baga dupa gratii.Chiar crezi ca un tip dupa varsta de 25-26 de ani s-ar incurca cu o fata de 14? Probabil mama ta glumea pe seama ta si tu ai luat-o de buna gluma ei. El este dintr-o alta generatie, la varsta sa ar putea avea copii de gradinita.Asa ca nu te mai gandii si gaseste pe cineva mai potrivit pentru tine, iar daca observi ca se da la tine si incearca sa faca ceva mai mult de relatia "tata-fiica" nu-l lasa si discuta cu mama ta, cine stie ce intentii are

| mabell23 explică (pentru Andr3):

Ce ma dispera ca nimeni nu ma intelege! eu chiar incep sa-l iubesc in fond iubirea n-are varsta nu? si mama chiar vrea sa fiu cu unul mai invarsta ca mine de 20-30 ani! si el chiar ma iubeste azi mi-a dat un ursulet si o cutie de ciocolata!(ziua mea)

| Andr3 a răspuns (pentru mabell23):

Tu faci cum vrei, eu ti-am dat un sfat.Nu eu voi fi cea care va suferi apoi. Crezi ca ati avea o relatie de lunga durata? 1% sanse.probabil s-ar folosi de tine si de corpul tau si apoi ar trece la o tipa mai de varsta lui

Eu nu cred... el nu e assa! azi mi-a zis ca eu sunt cea mai frumoasa din echipa!

| Andr3 a răspuns (pentru mabell23):

Ok, nu mai zic nimic.Treaba ta. Dar vezi ca aparentele pot fi inselatoare iar unele persoane pot fi juca teatru f bine.Stiu din experienta. E doar parerea mea.Ai grija de tinewinking

Mersikisssi o sa am!big grinhai ca va dau mai multe detalii azi dupa meci!

| Pandarzv a răspuns:

Buna
Ciudata situatia ta,
Parerea mea... cautati un prieten de varsta ta, cred ca esti frumoasa deci fa-ti un prieten de varsta ta si nu te mai gandi la profesorul tau.
In fond el are 32 de ani... crezi ca o sa se incurce cu o fata de 14 ani?
Deci uita de el gasesteti un iubit de varsta ta DAR AI GRIJA CE ALEGI!
Succes happy

| mabell23 explică (pentru Pandarzv):

Acum a avut o convorbire cu tata si l-a intrebat ce mai fac, si ceva gen ce ciocolata imi place apoi i-a cerut numarul meu de telefon. m-a sunat si a zis ca abia asteapta sa vina ziua de maine sa ne vedem din nou si are o surpriza pentru mine. oare ce are de gand(maine e ziua mea)o zis ca o sa viseze cu mine. ce zici acum nu am dreptate?

| ClaraB a răspuns:

Eu cred ca tu ai inteles gresit relatia parinteasca pe care o are cu voi.In fond, sunteti copiii lui, va educa intr-o anume directie, si e normal sa va incurajeze si sa va laude.
Fiecare din noi ne dorim sau ne-am dorit la un moment dat sa fim preferatii profesorului, dar nu exagera si nu-ti mai face tot felul de scenarii ireale - zici ca i-a spus tatalui tau ca o sa te viseze.Serios?!

| mirelushhh a răspuns:

O sa ajungi ca proful de sport de la jean monet si eleva "violata".
Sa-ti fie rusine, faceti tara de ras.

| mabell23 explică (pentru mirelushhh):

Tu cine te crezi ma sa zici asta!?

| mirelushhh a răspuns (pentru mabell23):

Hahahahaha... la 14 ani va arede e kardeala... RUSINEEEEEEE

| denisaaa611 a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa incepi sa ai o relatie stric profesor-elev si sa lasi gandurile si visurile cum ca el te-ar putea iubi.Nu ti-o spun cu rautate dar totusi varsta pe care o are el nu cred ca i-ar permite o relatie cu tine! Las-o mai mare cu comunicarea pe facebook si toate aceste lucruri minuscule si gesturi ale lui care te fac sa crezi ca ar simtii ceva pentru tine! Sper ca ti-am fost de ajutor!

| KusumiKoharu a răspuns:

Hai ma chiar asa? pe bune are 34 de ani tine-ti sentimentele in frau si gandeste-te ca poate doreste ceva de la tine nu neaparat ca tine la tine adica lumea este rea pana la urma nu oricine este alesul mai ales unul de 34 de anistraight face. Fii si tu mai distanta ce naiba si o sa inteleaga ca nu o sa-i mearga. Daca tinea la tine o sa sufere dar asta nu conteaza trebuie sa fii si putin egoita, iar daca nu tinea la tine e perfesc. Nu mai fi deschisa in fata lui creeaza o poarta(la figurat)intre voi.

| dina001 a răspuns:

Gandeste asa ce sa fcai u cu un batran urat daca ai fii cu el? wek tare naspa sa te saruti cu el...