| mdw21 a întrebat:

Ma ascultati si pe mine o clipa puppy dog eyes? Bun sunt baiat si am o problema legata de o relatie. Ce sa fac? constientizez ca imi e mai bine fara fosta mea iubita, dar nu pot fara ea! ce naiba se intampla cu mine?! nu am mai avut niciodata sentimentu asta fata de o fata. tin sa mentionez ca am avut o relatie de 3 luni jumatate cu ea. Cineva care se stie cu relatiile sa imi dea privat sau add la idontneedone2. am de povestit mai multe. va roog puppy dog eyes dau funda promit!

4 răspunsuri:
| MarTZius a răspuns:

Exact asa sunt si eu.in aceeasi stare ca si tine.eu am avut o relatie de 2 ani.stiu ca nu are nici un sens, nici un rost dar tot pe ea o vreau, tot la ea ma gandesc si nu pot fara ea.e foarte greu si foarte dificil.nu stiu ce sa sa zic.am sa iti dau add si o sa vb.

| cosmina95 a răspuns:

E clar o iubesti
de asta nu poti sta fara ea.atunci cand iubesti o persoana o doresti cat mai mult langa tine si nu a-i lasao sa plece pentru nimic in lume! si nu conteaza cat timp ai fost cu acea persoana iubirea nu asteapta 1 an sa para ea pur si simplu e acolo nu tine cont de alea 3 luni.
cati ani ai tu? ea? de ce v-ati despartit?

| mdw21 explică (pentru cosmina95):

Iti voi spune povestea mea pe privat. am 13 ani si ea la fel happy. intru cam in 2 ore si iti explic. mersi

| RaduPhantom a răspuns:

Same story bro...