| Barblaster a întrebat:

Ma c-am plictisesclaughing si m-am gandit sa pun o intrebare asa, de dragul divertismentului si vreau raspunsuri serioase.Intrebarea mea este:
Pentru voi, in viata de la cap pana la coada, ce vi se pare cel mai inportant lucru dintr-e toate. Absolut cel mai important!
Funda celui care crede la fel ca mine happy. Scz categoria e cea mai populata.

Răspuns Câştigător
| LalLyBoOmD a răspuns:

Important e ca traiesc...restul lucrurilor le pot schimba cand/unde/cum vreau eu. Importanta mai este iubirea happy ca fara ea viata ar fi plina de singuratate. fundita?

9 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Fara iubire, viata nu ar fi.

| anka89 a răspuns:

Sa traiesc,sa ma distrez,stii cum se zice:doar o viata ai,traieste-o". Exista lucruri care trec prin viata numai odata, si daca nu profiti de ele, o sa iti para rau mai tarziu.Sa fiu sincera nu ca nu cred in iubire(doar in cea pentru copii mei cand o sa ii am).Asa ca deocamdata traiesc la maxim si numai pentru minelaughing

| Barblaster explică:

Asa e, fara iubire viata nu ar fi, da tot n-ati ghicit.Maine pe la 3-4 o sa verific raspunsurilehappy

| Barblaster explică:

Am dat funda la primul raspuns, vad ca nu v-a debitat mintea la ce m-am gandit.Acu s-a dezvalui
Eu considerr ca timpul este cel mai important lucru din viata. Fara el, nu ai reusii nimic din ce-ati zis voi pana acum big grin

| FucktheSystem a răspuns:

Să nu dau doi bani pe ce cred oamenii despre mine. Majoritatea oamenilor se întristează când află ce cred alții despre ei, se enervează, se schimbă, se prefac... Care dracu e rotul acțiunii?

| Alina0491 a răspuns:

Sanatatea.Daca nu esti sanatos nu poti realiza nimic. La fel sunt si dragoste, feicirea, banii!

| gicuu1997 a răspuns:

De fapt omul traieste si face totul pentru mincare, fiindac fara mincare nu ar putea trai, dar pe linga asta deja se alatura sanatatea, faima, banii, sexul la unii si nu in ultimul rind conditiile de trai, funda?

| dorotich a răspuns:

Iubirea si increderea. daca sunt astea, restul vin de la sine.

| GiveMeYourPussy a răspuns:

Cred ca la ce te gandesti u e sexul.deaceea ai pus si la categoria aceasta :pe