| andrei695948 a întrebat:

Ma cheama Andrei si sunt stabilit in Anglia si acum de sarbatori am venit la bunici sa facem sarbatorile impreuna, dar sa trecem la subiect. Este o fata pe care o cunosc de 3 ani si ca, cadou de craciun i-am luat un urs gigantic de plus, cand l-a vazut a ramas masca, a zis ca e adorabil si apoi m-a sarutat, mie imi place de ea dar nu stiu daca vrea sa fie cu mine, si mi-e rusine sa o intreb, ca daca ma refuza o sa ma simt prost, ca sigur nu o sa vrea sa vorbeasca cu mine, si plus ca ne vedem de 2-3 ori pe an

Răspuns Câştigător
| NoNameexd a răspuns:

Distanta nu este un obstacol, daca vrei cu adevarat sa fii cu persoana aia.Parerea mea sincera este sa-i zici clar tot ce simti pentru ea, iar ea fie o sa accepte, fie o sa-ti zica ca vrea sa fiti doar prieteni.It's not a big deal.Fi tare, e doar o fata, nu merge cu ea, gasesti ceva mai bun.Bafta!

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

O poti intreba simplu si direct, dar tu ce intelegi ca trebuie sa faca fata in conditiile in care sa zicem ca accepta?

| danielaioana30 a răspuns:

Eu zic sa discuti cu ea dar daca esti mai timid de fel ii poti bate apropouri subtile in conversatiile pe care le ai cu ea si sa fi foarte atent la reactiile ei, iar in ceea ce priveste distanta eu zic ca nu este un obstacol asa mare, daca va iubiti cu adevarat nu conteaza distanta, din contra din moment ce o sa discuti mai mult cu ea o sa afli mai multe despre ea sau ce fel de persoana este. Mult noroc cu fata!