E intra-devar jenant ca un copil de 14 ani sa sustina ca a avut 4 iubite si sa se preocupe de... sarut. te faci de ras si ar trebui sa te rusinezi foarte tare ca in loc sa te comporti ca un copil normal, te comporti ca un copilas mic care probeaza palaria tatalui sau fardurile mamei, incercand sa para mai mare si reusind doar sa fie ridicol. Vei ajunge la varsta la care asta te va preocupa si atunci vei descoperi emotia primului sarut fara nici o grija ca nu stii cum. Dar mai lasa sa treaca vreo 2 ani. Vei vedea atunci ca vei avea o cu totul alta abordare a problemei si, in loc sa fii de rasul curcilor, vei putea fi mandru de tine.
Aoleu.ce lectii doar apropriete de ea si restul vine de la sine nu sen vata e un instinct
Nu exista lectii pentru sarut.Fiecare om saruta in felul lui.Nu exista gresit sau corect.Vine de la sine.
Asa eram si eu cand urma sa vina primul sarut.Ma temeam ca o sa fac ceva gresit si ma documentam de pe o gramada de site-uri.Dar cand a venit, a fost de parca mai sarutasem pana atunci.Asa a fost si cu prietena mea.Ei ii era frica, dar i-am zis ca nu are de ce.Si dupa cand mi-a povestit, a zis ca a fost de parca stia.
Dar daca vrei, as putea sa-ti zic cam ce se face cand saruti French(sau mai bine zis cu limba):
French Kiss presupune atingerea limbii partenerului cu limba, dar si introducerea limbii in gura partenerului. Este un gest romantic sau erotic, dar plin de pasiune.
Sarutul simplu cu buzele indica o relatie nonerotica (de cele mai multe ori), insa French kiss indica si o relatie sexuala sau romantica. Sarutul frantuzesc este excitant pentru parteneri si sporeste tensiunea sexuala dinaintea partidei amoroase.
Sarutul cu limba stimuleaza si buzele, limba celuilalt, cavitatea bucala, acestea fiind zone sensibile la atingere.
Cum se face?
Umezeste-ti buzele (trece usor cu limba peste ele) pentru a nu avea o senzatie neplacuta la atingere. Capul trebuie sa il inclini putin intr-o parte pentru a avea spatiu si lejeritate in sarutat. Cu ochii inchisi nu vei mai analiza fiecare parte si miscare a celuilalt si te vei simti mai bine.
Saruta prima data foarte usor (cu cat te doreste mai mult si ii dai mai putin, cu atat isi va dori si mai mult de la tine). Dupa ce ai sarutat cu buzele, deschide putin gura (iti vei da seama cum la fata locului) si cu limba umezeste-i buzele.
Nu intreba daca poti sa o saruti frantuzeste! Totul trebuie sa se desfasoare lent pentru ca senzatiile sa ofere fiori maximi. Dupa ce i-ai umezit buzele, mangaie usor limba partenerului. Jucati-va precum fac serpii la imperechere. Atentie sa nu ii faci operatie de amigdala in timpul sarutului. Nu este o senzatie placuta. Sarutul combinat cu anumite mangaieri ale partilor corpului va vor aduce trairi interioare de tensiune sexuala.
De fiecare data cand saruti este altfel. Niciodata nu vor fi sarutarile la fel. Variatia de miscari va aduce ceva nou de fiecare data. Trairile va vor impinge cum sa va miscati. Exersati cat puteti.
Sper ca te-am ajutat! Succes
Sa saruti nu se invata.Totul vine de la sine.Doar trebuie sa te lasi dus de val.Incearca si o sa vezi.