Salut Liviu! Cand iti descoperi prima iubire de obicei bagi intrebari stupide pe TPU despre cum sa o cuceresti.Te felicit ca ai avut tupeul si originalitatea de a o face singur.Acum tot ce trebuie sa faci e sa nu sufoci.Incearca discret, daca nu reuseste, asteapta(stiu ca e greu) pana la vacanta de iarna(care mi se pare ca e de 3 saptamani) si incearca sa o cuceresti atunci. Sper ca te-am ajutat Liviu, mult noroc!
Ea nu sta mult pe mass si stam departe, ea sta in 1Decembrie si eu in Bucuresti.asa ca nu prea pot vorbi cu ea in vacante decat pe mess.si nici eu nu prea stau.in ultimele zile am stat ca sa mai vb cu ea in caz ca intra.
Nu te da batut, intotdeauna e loc pentru dragoste! Mult noroc Liviu
OMu nu te mai stresa, daca ea nu simte o atractie pentru tine si n-are timp ce te mai chinui, in fine.trebuia sa ai un element de atractie adica sai starnesti interesu si te joci cu ea sa vezi daca e interesata,dar u ai cam ramas cu una care n-are timp de tine.
Sfatul meu gaseste alta, chit ca iti place, gandeste in felul urmator. Daca si presedintele care are ceva pe cap are timp pentru nevastasa si ea nu isi poate face un pic de timp pentru tine.
Faci cum vrei dar sfatul meu cauta alta ca pe asta din ce spui u nu te apreciaza si oricum cand o sa fi cu alta sa vezi ce mult timp o sa aiba asta.
Succes.
Buna Liviu sincera sa fiu nu prea stiu ce sa spun daca tu spui ca dupa ce iai spus ca o iubesti a vorbit frumos...nu stiu mai incearca insista dar discret incearco sa o cuceresti...bafta
Mai astept cateva raspunsuri pana sa dau fundita...sunt nou aici.
PS:diferenta de ani dintre noi e de 1 an-a fost data mai devreme la scoala.Eu am 12 si in cam 3 luni si ceva fac 13 ani(pe 3 februarie)si ea face 14 pe 30 decembrie.Am uitat sa mentionez ca e noua in scoala, venita anul trecut.si ca fratele meu mi-a facut cunostinta cu ea.El e acum intr-a noua.dar asta nu e important.
Am uitat de asemenea sa mentionez ca mergem aproape tot drumul inspre casa impreuna(avem acelasi drum) si ca ma inteleg mai bine cu ea decat cu majoritatea prietenilor mei.am 2 cei mai buni prieteni cu care ma inteleg la fel de bine.(un baiat si o fata)
Deasemenea m-a rugat odata sa ii scriu o poezie de dragoste din cauza ca "o prietena de-a ei a primit una si vrea si ea una".ce credeti? PS:asta a fost cam acum 2 saptamani., iar eu i le-am dat a doua zi.
Mutubal întreabă: