tea linistit tanti Violeta de tot, tare femeie asta, e belea la casa omului.
Tu ai probleme si vii pe TPU sa rezolvi? Du-te omule la doctor, lergi la urolog, vezi ce se intampla, iti face ala ceva teste, afli cum sta treaba.
De mai stai mult pleaca si prietena la altul, doar no sa stea pe uscat cu tine.
Care este problema? De unde sa stim noi, pot fi cateva cauze, dar nu poti spune exact care ar fi fara o evaluare, ceva teste facute medical.
Asa ca mergi la doctor.Nu ai spus citi ani ai, cum s-a intamplat, adica a venit asa brusc, sau in timp.
Cauze ar putea sa fie :
-Infectie
-Dereglari hormonale sau de alta natura
-Defectiuni ale sistemul in cauza.
Poate mai sunt si altele, dar prima la care orice doctor se va uita, este o posibila infectie, asa ca daca mergi la doctor, prima chestie ce o sa fie, povestesti doctorul ce se intampla, apoi vei da ceva urina, aia vor face test si se va vedea daca este infectie, sau nu.
Foarte multe probleme genul asta, au la baza infectii, asta ca idee, dar nu te baza ca asta este si la tine, fara un control.Tu du-te la doctor, va stii ce sa te intrebe, la ce sa se uite sa isi dea seama care ar fi cauza.
Nu te gindi ca te dezbraca ala multi de aia nu se duc, le este rusine cai dezbraca doctorul, dar nu o sa fie asa, pentru ca n-are ce sa vada, daca la exterior totul este in regula, adica nu ai simptome externe, leziuni, roseata, sau mai stiu eu alte minuni.
Doctorul doar te intreaba, daca exterior esti in regula, altceva nu-ti face, doar teste care nu tin de scula, adica stai linistit ca nu iti indinde nimeni scula, sau mai stiu eu ce sa-i faca.
Face test de urina, test hormonal, daca el considera, dupa ce vede aia cu urina.
Deci pe aici doar vorbarie, no sa rezolvi chestiile astea pe TPU.
Masturbarea excesiva de ani buni te-a adus aici.
Penisul tau tau este obisnuit numai cu mana ta si cand ajungi in pat cu femeia, se duce naibii erectia.
Consulta, de urgenta, un medic urolog care te va interoga în legatura cu problemele pe care le ai, îți va da sfaturi utile pentru rezolvarea problemelor si totul se va rezolva în timp.
Stai sa scot globul magic si sa vad care-i problema.
Imi trebuie un *** de pe **** ta.
De unde sa atim noi care-i problema cand por fi multe? Oricum, cand ai probleme, suna-ma sinte ajut
E iubita ta sau "mamica" ta?
Problema ta s-ar putea sa fie in capul de pe umeri. Mergi la urolog, dar mergi si la PSIHOLOG, poate te ajuta sa constientizezi anumite probleme emotionale care te blocheaza in momentele intime.