Da, fetele si baietii inca nu pot disocia dragostea fizica de cea mentala. Nu rezista. E bine sa o uiti si pe viitor sa te indragostesti de fete reale. Mai tarziu, poti incerca si la distanta, acum e prea devreme. Spuneti ca a fost doar un joc, sau o joaca. Ea nu e pregatita pentru astfel de relatii, clar.
Am 18 ani si am mai avut o relatie la distanta de aproape un an.(de specificat)
Pai si eu am un iubit in joc si el ma place foarte mult dar eu sunt cu el doar in joc nu ca intr-adevar l-as placea. Deci daca vrei sa fi cu ea ar trebui sa o intrebi mai intai daca intr-adevar te place
Sper ca ti-a fost de ajutor
Buna, e clar ca aveti pareri diferite in ceea ce va doriti amandoi, ea te vede ca un partener de joc si atat, nu vezi ca ea a avut/are pe cineva in realitate si cu tine mai mult de conversatie nu face? Nu ti-a zis chiar ea ca nu o sa fiti niciodata impreuna? Nu-si doreste o relatie la distanta si nu o condamn e foarte dificil daca nu va vedeti des, nu te supara pe mine dar iti pierzi timpul visand la ceva virtual, incearca sa-ti faci o prietena de langa tine, cu care sa te plimbi, etc.
Buna. Ai o "relatie" foarte complicata cui acea fata.Intradevar ea isi cam bate joc de tine si nu meriti sa staia sa ca o rezerva pentru ea.Eu zic sa luati amandoi o pauza definitiva inclusiv tu si sa va gasiti jumatatea in alte persoane.Nu s-a terminat lumea si nici fetele/baietii. o data si odata te vei indragosti din nou si nu va trebui sa te milogesti cum o faci acum.Sincer nu cred ca o iubesti asa mult de nici nu v-ati vazut in realitate impreuna. Daca virtual avetki atatea probleme si va certati des si alte chestii dar daca ar fi fost in realitate, crede-ma ca nu ati fi rezistat nici 2 saptamani. in fine, nu cred ca mai are rost sa va faceti rau in vedere ca iar va certati iar va impacati...Mai bine o rupeti definitiv si o sa vezi ca asa este cel mai bine pentru amandoi mai ales pentru tine.
Onny daca intr-o relatie nu este certa atunci relatia acea nu se poate numi cu adevarat relatie. Fara cearta nu este iubire.
Da poti fi si in realitate cu ea deoarece iubirea este un sentiment puternik si atunci cand iubesti cu adevarat nu conteaza nimic decat persoana de langa tine sa fie fericita si impreuna puteti trece peste orice fel de obstacole atat timp cat intre voi doi exista iubire pura. Dar daca ea face fite de genu iti spun desi nu vreau sa te ranesc nu te iubeste ea doar se joaca cu tine si te face sa suferii. Sfatul meu este sa nu ii mai permiti sa faca asa cu tine pentru ca nu are niciun drept. Eu nu inteleg un lucur de ce de fiecare data cei ce iubesc cu adevarat au de suferit, iar cei ce sunt iubiti isi bat joc. Aceasta este parerea mea tu faci ce crezi tu ca e mai bine! Bye
anonim_4396 întreabă: