Majoritatea fetelor le plac poeziile..adica doar fetelor care nu sunt materialiste sau care umbla doar dupa anumite obiecte.cred ca o sa o impresionezi succes!
Salut!
Uite, dacă acea fată nu a dat până acum nici un semn sau nici un indiciu cum că ar putea să te placă la rândul ei, nu garantez că îi va pica bine. Dar dacă bănuieşti măcar că poate avea sentimente pentru tine, eu zic să încerci.
Mie personal îmi plac gesturile mărunte, subtile, la fel ca acesta. Însă nu toate fetele au aceleaşi gusturi. Nu rămâne doar la stadiul de poezie. Intră cu ea în vorbă, încearcă să o faci să se simtă ok. Succes!
Salut, la fel am gandit si eu acum vreo 2 ani, iar mai tarziu cand respectiva nu a mai fost a mea am vazut ce mare greseala am facut cu poezia. Incearca s'o cuceresti din vorbe, e mai usor si mai practic.
In primul rand salutare!
in randu doi nu imi mi-a placut sa stau niciodata, asa ca hai mai in spate )))
acum sa lasam gluma, ideea este urmatoare: nu tuturor ne place poezia, cel mai bine ar fi sa te interesezi asa subtil prin niste intrebari bine puse daca este sau nu pasionata de poezie, si daca da, de ce gen de poezie
Pe fetele din ziua de azi le impresionezi doar cu situatia ta financiara si bineinteles ca trebuie sa fie una extraordinara!
Nu face prostia cu poezia o sa-ti para rau mai tarziu ai sa vezi!
Incearca sai scrii o poezie nu prea lunga ca o sa adoarma cand o sa eu citesti si nici 3 randuri s
noroc
Numele ti-e predestinat, ce sa zic? Nu merge, daca nu te place si totusi nu e de piatra, o sa o chinui si o vei obliga sa zica,, vai, ce dragut". Gaseste ceva mai original ca sa impresionezi!
Maliwiskey întreabă: