Multe fete nu scriu ele primele, motivul e ca asa ne învață societatea ca băiatul are inițiativa. Alt motiv poate fi ca i scrii tu prea des și nu apuca niciodată sa scrie ea prima. Ai răbdare, nu i scrie tu și o sa vezi ca o sa scrie și ea
Motive sunt gramezi: poate fii timida, sau poate este prea ocupata cu invatatul.
De ce nu o inviti afara, in weekend?
Se mai relaxeaza si ea si apoi, ai sansa sa o cunosti mai bine.
Fii mai clar in exprimare daca vrei sa fii cu ea, ca modul asta ambiguu de a discuta prin mesaje nu duce nicaieri si s-ar putea sa o pierzi.
Spune-i clar ca vrei sa fiti prieteni, ca-ti place mult de ea samd.
Spune-i direct de ce nu scrie niciodata prima, macar asa vei afla motivul. Nu e ok sa scrii doar tu, intreab-o fara rusine, iar daca se enerveaza si te "ameninta" ca nu mai vrea sa vorbiti, ca se simte deranjata si bla bla, foarte bine, macar stii ca nu-ti mai pierzi timpul, iar fete exista cu duiumul.
Nu scrie prima fiindcă vorbește și cu alți băieți. Nu ești singurul. Cu tine cel mai probabil vorbește din plictiseală.
Dar ciudat e că a dat câteva semne cum că ar vrea să fim împreună, hmm
Daca zici ca da semne ca vrea sa fiti impreuna, ai putea sa o inviti sa va intalniti fata in fata si sa mutati socializarea prin mesaje in socializare live. Nu scrie ea prima pentru ca are plantata in cap o idee cum ca "asa se face" si ca baiatul trebuie sa scrie primul.
Dragule, sunt persoane care urăsc social-media. (inclusiv eu)
Dacă mă suni, vorbesc cu tine.
Dacă ne întâlnim, e ok.
Dar dacă mă stresezi cu mesaje pe wapp, faceb, etc. s-ar putea să nici nu-ți răspund. Deci n-are nici o legătură cu tine.
Idioțenia asta cu comunicare prin mesaje text, n-o suportă toată lumea.
Ma îndoiesc că urăște social-media din moment ce destul de mult pe insta și slte aplicații, mai degrabă eu le urasc mai mult...
Ești foarte fraier! Daca tu aștepți să îți scrie o fata...Măi! Băieți acționează primii! Nu. fetele
Fraier? Ii scriu destul de des, nu vreau nici sa o stresez totuși, îți sugerez sa citești din nou întrebarea mea