anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU, mă înțeleg destul de bine cu o fată, când ma întâlnesc cu ea vorbim mult și chiar e ok, problema e că nu imi scrie mai niciodată, dar dacă ii scriu eu îmi răspunde mereu la mesaje, totuși a dat cateva semne cum că ar vrea sa fim împreună dar pentru mine ceva nu se leagă, de ce ea nu îmi scrie niciodată? (foarte rar îmi scrie ea prima)

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Multe fete nu scriu ele primele, motivul e ca asa ne învață societatea ca băiatul are inițiativa. Alt motiv poate fi ca i scrii tu prea des și nu apuca niciodată sa scrie ea prima. Ai răbdare, nu i scrie tu și o sa vezi ca o sa scrie și ea

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Motive sunt gramezi: poate fii timida, sau poate este prea ocupata cu invatatul.
De ce nu o inviti afara, in weekend?
Se mai relaxeaza si ea si apoi, ai sansa sa o cunosti mai bine.
Fii mai clar in exprimare daca vrei sa fii cu ea, ca modul asta ambiguu de a discuta prin mesaje nu duce nicaieri si s-ar putea sa o pierzi.
Spune-i clar ca vrei sa fiti prieteni, ca-ti place mult de ea samd.

| Drimmero a răspuns:

Spune-i direct de ce nu scrie niciodata prima, macar asa vei afla motivul. Nu e ok sa scrii doar tu, intreab-o fara rusine, iar daca se enerveaza si te "ameninta" ca nu mai vrea sa vorbiti, ca se simte deranjata si bla bla, foarte bine, macar stii ca nu-ti mai pierzi timpul, iar fete exista cu duiumul.

| alexalx1234 a răspuns:

Nu scrie prima fiindcă vorbește și cu alți băieți. Nu ești singurul. Cu tine cel mai probabil vorbește din plictiseală.

| Mihozx a răspuns (pentru alexalx1234):

Dar ciudat e că a dat câteva semne cum că ar vrea să fim împreună, hmm

| Dintrebare a răspuns:

Daca zici ca da semne ca vrea sa fiti impreuna, ai putea sa o inviti sa va intalniti fata in fata si sa mutati socializarea prin mesaje in socializare live. Nu scrie ea prima pentru ca are plantata in cap o idee cum ca "asa se face" si ca baiatul trebuie sa scrie primul.

| AndreeaWTS a răspuns:

Dragule, sunt persoane care urăsc social-media. (inclusiv eu)
Dacă mă suni, vorbesc cu tine.
Dacă ne întâlnim, e ok.
Dar dacă mă stresezi cu mesaje pe wapp, faceb, etc. s-ar putea să nici nu-ți răspund. Deci n-are nici o legătură cu tine.
Idioțenia asta cu comunicare prin mesaje text, n-o suportă toată lumea.

| Mihozx a răspuns (pentru AndreeaWTS):

Ma îndoiesc că urăște social-media din moment ce destul de mult pe insta și slte aplicații, mai degrabă eu le urasc mai mult...

| Mihozx a răspuns (pentru Mihozx):

Petrece destul de mult timp*

| MariaQuenn27 a răspuns:

Ești foarte fraier! Daca tu aștepți să îți scrie o fata...Măi! Băieți acționează primii! Nu. fetele

| Mihozx a răspuns (pentru MariaQuenn27):

Fraier? Ii scriu destul de des, nu vreau nici sa o stresez totuși, îți sugerez sa citești din nou întrebarea mea