anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ma intilnesc cu un baiat de 6 luni, in vara vom avea ambii 17 ani si suntem amindoi virgini el mi-a propus sa facem dragoste de ziua mea sau alui eu ma tem nu mi-e rusine de el dar ma tem ca va fi prea dureros sau ca ma va lasa nu sunt sigura ca vom fi impreuna asa ca stau la dubii, deacia i-am sps categoric NU, daca vrea sa ma astepte la 19-20 da o fac, dar el sps ca nu poate rabda atita timp mi-a spus ca ma iubeste nu ma va lasa chestii din astea, cum as putea sa-l conving si sa revenim la normal sa nu mai vorbim atita timp de sex sex sex si sex

3 răspunsuri:
| Annim a răspuns:

Hai sa fim seriosi, e un cine de pe strada care vrea mincare big grin El te iubeste si nu poate astepta, e absurd,, vrea sex de la tine (ceea ce vor majoritatea baietilorbig grin), si nu cred ca va pune pic de dragoste in sex happy. daca te asteapta ei bine daca nu sasi linga labutele mai departe la fel si ****. stiu vorbesc vulgar dar : Daca te iubeste cu adevarat cu siguranta va astepta...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Foarte bine i ai zis sa astepte.
Pentru el: daca chiar te iubeste va astepta.
Pentru tine: asta ti o zic baiat fiind. El al dracu de greu sa te abtii mai ales la varsta aia.Numai sex e in mintea lui si nu e vina lui. Mai ofera si tu cate ceva asa din cand in cand (si nu ma refer la sex), dar doar daca ai incredere in el si te simti ok in compania lui.

| CiprianTPU a răspuns:

E cam greu sa il convingi sa renunte la gandul asta. Ai facut bine ce ai facut, ia-i spus punctul tau de vedere si asta e foarte important. Daca nu te asteapta sa caute pe alta care vrea sa se culce cu el. In zilele noastre virginitatea este rara asa ca pastreaz-o cat de mult poti. Cand vei simti ca este momentul potrivit si partenerul potrivit atunci sa faci si pasul asta. Multa bafta, ai grija!