| DuNh1LL a întrebat:

Ma-m indragostit de o fata acum cateva saptamani, am tot iesit prin oras cu gasca si in aceasta gasca era si ea...Eh pe la 1 noaptea ea se hotaraste sa plece,ne intreaba daca vrem sa o conducem pana acasa,noi acceptam,iar pe drum eu ii cer numarul de telefon,mi-l da.A doua zii i-am trimis un mesaj prin care i-am spus ca o plac,ca vroiam sa ii spun in fata, dar nu am gasit momentul potrivit etc...Azi am primit raspuns de la ea,nu vazuse mesajul si si-a cerut scuze ca a raspuns asa greu si legat de continutul mesajului chiar nu stie ce sa spuna straight face.Eu cred ca nu prea vrea sa aiba parte de o relatie cu mine spunandu-mi asta,dar ce as putea sa-i mai spun, raspunsul asta chiar mi-a pus capac.Va rog spuneti-mi ce sa-i mai zic, chiar nu mai am idei.Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| PinkLips847 a răspuns:

Uite ce i-as spune eu in locu tau:
Eu nu vreau sa te oblig sa fi impreuna cu mine sau sa te fortez sa ai sentimente pentru mine. Eu am vrut doar sa iti spun ceea ce simt pentru am-i usura inima si mintea, caci acum ca tu stii, eu sunt mai fericit. Si chiar daca nu vei vrea sa ai o relatie cu mine, eu tot sper ca vom ramane buni prieteni.

Baftakiss

1 răspuns:
| harciog a răspuns:

Nu mai lua teorii si nu mai cere vorbe inutile din partea ei.Ce ai fi vrut? Hai mai, vin-o si tragi-o-mi-o? Fii aproape de ea mai mult fara cuvinte pentru ca ea n-are nimic de spus, vrea sa traiasca.