Cine locuiește împreună fără căsătorie nu are binecuvantarea Creatorului peste relația lui si apare întotdeauna insatisfacție suflereasca.
M-am gandit de multe ori la ideea de a locui in Australia. Nu imi place vremea rece si m-as simti perfect in clima calda de acolo. As trece peste faptul ca trebuie sa te uiti intotdeauna pe unde calci pentru ca poti sa dai peste un paianjen/sarpe cu muscatura mortala si as evita sa inot in zone neprotejate ca sa nu fiu mancat de vreun "great white" sau de vreun "salty". Ceea ce m-ar deranja cel mai mult insa, este circulatia pe partea stanga. Eu sunt pasionat de condus si mi-ar lua mult din placere daca dupa atatia ani de condus masini cu volan pe stanga, ar trebui sa ma adaptez la una cu volan pe dreapta.
As trece insa si peste acest inconvenient, pentru femeia potrivita. Intr-o lume in care e foarte usor sa gasesti femei, dar e aproape imposibil sa gasesti femeia potrivita, consider ca daca sunt atat de norocos sa o gadesc, trebuie sa fac tot ce pot ca sa fiu cu ea...inclusiv sa ma acomodez la a trai in Australia. Se pare ca tu ai gasit-o. Acomodeaza-te, pentru ca e posibil ca alta cu care te intelegi atat de bine, sa nu mai gasesti.
MaximAnaMaria întreabă: