anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, TPU!
Ma masturbez cam de doua, trei ori pe saptamana, iar ultimele dati am facut-o intr-un interval de timp foarte lung. Adica m-am masturbat pana la limita ejacularii, cu opriri si stopari ale acesteia de mai multe ori, cam 20-25 min, apoi am inceput din nou peste onora sau doua si tot asa pana seara. Asta ma ajuta sa imi controlez ejacularea si sa rezist mai mult sau din contra, imi dauneaza?

8 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Răspunsul tău aici ...Masturbarea in exces dauneaza grav sanatatii.

| LPCTSTR a răspuns:

Postare anonimă, nu vă mai siliți să răspundeți.

| PuținConteazăNumele a răspuns (pentru LPCTSTR):

Și dacă e anonimă de ce nu ar trebui să răspundem? Ia, zi-mi si mie care e diferența dintre "Anonim" și "CookieDog"? Doamne ce om

| LPCTSTR a răspuns (pentru PuținConteazăNumele):

Măi... nenele cu rank 10k+,
O postare anonimă nu mai este alocată niciunui cont (adică posesorul întrebării a şters întrebarea), deci nimeni (în afară de cei care urmăresc întrebarea) nu va mai primi notificare cum că te-ai strofocat să dai un răspuns cît de cât decent.
Cum ai un rank mare, (probabil)sigur nu ştii chestiile astea, de aceea te invit să consulţi secţiunea de Întrebări frecvente ( www.tpu.ro/intrebari-frecvente ), Politica de confidenţialitate ( www.tpu.ro/protectie-date-personale ) şi Termenii şi condiţiile TPU ( www.tpu.ro/termeni-si-conditii ).

| anonim_4396 explică (pentru PuținConteazăNumele):

Diferenta dintre un ''Anonim'' si un ''CookieDog'' jugarit laughing consta in lipsa minimei educatii. NO COMMENT rolling on the floor rolling on the floor

| PuținConteazăNumele a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor))mna, nu înțelegeam

| LPCTSTR a răspuns (pentru PuținConteazăNumele):

Ungurașul mă cam vorbește de rău...
Păcat că nu-mi pasă.
Ai grijă cum o dai cu dragul de mai sus, incompetența ungurașilor ajunge până la mici.

| PuținConteazăNumele a răspuns (pentru LPCTSTR):

Nu mă interesează de niciunul din voi, doar mi-am spus "părerea"