Wow. Daca e adevarat ce ai scris aici o sa fie o gramada de aspecte interesante in viata ta. In primul rand remarc ca inca esti foarte optimist cu privire la iubire in general, ma vad pe mine in trecut.
Oricum e foarte complicat sa iti dam un raspuns, noi, cei de pe TPU din mai multe motive : 1. Nu putem vedea situatia din ransamblu, si ce povestesti tu este parerea ta subiectiva la cele intamplate. 2. Nu stim atitudinea fetei fata de tot ce spui ca se intampla.
Ce iti propun eu este sa fii un pic reticent cu situatia. In cap imi suna un pic ciudat tot ce ai scris, nu stiu de ce. Daca dupa 3 luni inca nu v-ati sarutat si toate cele se prea poate ca fata sa nu te considere decat un prieten ceea ce e foarte trist. Daca fortezi un sarut se poate sa iasa urat. Sarutul ar trebui sa vina de la sine.
Imi cam dau seama ca raspunul meu este un pic cam pesimist dar este pur opinia mea.
Sfatul meu final este sa iti iei vreo 30 de minute in care sa meditezi problema din toate punctele de vedere, un fel de meditatie la toate cele intamplate pentru ca in perioada asta esti foarte subiectiv fata de tot ce se petrecere in jurul tau si se poate sa o dai in bara urat de tot daca nu iti pui o ordine in ganduri. Mult succes si astept raspuns cu ce s-a intamplat.
O sa incep cu inceputul. Tu o iubesti enorm pe fata asta. Am sesizat din tot ce ai facut pentru ea. Legat la femeia vietii tale, trebuia sa ii spui in fata ca ea este. Si, da. Ar fii cel mai romantic sa o saruti asa, brusc
Mi ai facut seara man, ai reusit sa faci front flip peste friendzone.Da, mi se pare o idee buna sa o saruti, nu chiar din prima, o iei in brate si de acolo decurge totul.Bafta
Baaa...bravo! Bine faci! Sarut-o! Pe bune, aproape mi-au dat lacrimile la povestea ta... Ai facebook?
Bună!
Hmmmm... eu zic că ar trebui să deschizi un subiect legat de fostele sale relații și apoi după ce ea termină de spus totul, încearcă să comentezi ceea ce a zis și apoi dintr-o dată tresari spunând: "Apropo, legat de femeia de aseară... cea pe care am zis că n-aș părăsi-o pentru nimic în lume... nu ți-e cunoscută? Nu-ți pare că seamănă puțin cam mult cu tine?" dacă ea are reacție pozitivă sărut-o liniștit.
Sărbători fericite!
Respect pentru tot ce ai facut pentru ea..mai rar in ziua de azi ca un baiat sa faca asta. Si ca sa-ti raspund la intrebari..sigur si ei ii place de tine dar s-ar putea sa te vada doar ca pe un frate protector si ca pe un foarte bun prieten..doar tu poti sa-ti dai seama de asta..prin felul in care se comporta cu tine (noi nu avem de unde sa stim ca sa stim ce sfaturi sa-ti dam) si sa-i spui direct ca ea este ''femeia vietii tale''..nu-ti mai fi frica. Fa ce simti pentru ca nu ai nimic de pierdut. Succes!