| AlexAlex97 a întrebat:

ma numesc Alex m-am indragostit de o prietena a matusi mele care locuieste pentru un timp la noi o stiu de cand eram mic acum s-a mutat la noi pentru un timp.Ea are copil dar este divortata.Am incercat sa par a fi de partea ei in cam toate problemele deoarece vrau sa ma pun bine cu ea.Astazi in timp ce vorbea la telefon a inceput sa ma mangaie pe mana. Oare am vreo sansa cu ea.Si ce ar trebui sa fac pe viitor.Va rog ajutati-ma.

Răspuns Câştigător
| Zeref a răspuns:

Cred ca te vrea pentru o noapte si atat.O femeie cu copil nu se mai gandeste la floricele si ponei rozrolling on the floor))).Are un copil si el devine prioritar.Tu? Unde te afli? Cred ca-i poti face avansuri usurel caci va accepta si veti ajunge sa va frecati, dar sa nu te astepti de la mai mult.

| AlexAlex97 explică (pentru Zeref):

Sincer nici nu prea imi doresc mai mult decat sa o fac odata de 2 ori cu ea oricum e mult mai in varsta ca mine vroiam doar sa stiu daca am vreo sansa. multumesc de raspuns oricum.

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca nu incerci sa afli nu ai de unde sa stii, sincer nu prea cred ca femeia vrea o relatie, eventual o aventura

| neutrino a răspuns:

Pe viitor ar trebui sa ai capul pe umeri.

| AlexAlex97 explică (pentru neutrino):

La ce te referi?

| Mataarecratimadareunupotsascriuasa a răspuns:

Eu zic mai degraba sa incerci sa te imprietenesti cu copilul... Aveti oricum mai multe sanse sa fiti cei mai buni prieteni