Mda,da ai iubit vreodata o persoana mai mult decat pe tine? e greu rau.da incerc
Știu cum e, însă când nu mai ai altceva de făcut decât să renunți la acea persoană trebuie să accepți asta.
Mda.mi-e un dor de ea.da nu o mai caut..nu inteleg de ce naiba..mai zice ca ma iubeste da nu mai vrea.
Nu poti sa o uiti ca nu ai amnezie. Dar trebuie sa iti educi mintea sa nu se mai gandeasca la ea ca la obiectul afectiunii tale. Incerci sa realizezi ca nu mai sunteti impreuna si ca nu mai face parte din viata ta.
Deci ea acum umbla cu aia ce o faceau curva? Foarte interesant.
N-ai cum sa-ti stergi chiar asa doi ani din memorie, dar gandeste-te doar ca n-a fost sa fie, n-a fost "ea". N-ai pierdut nimic, deoarece n-a fost nimic niciodata.
Da umbala cu aia si eu m-am batit cu ei penteu ea am imcercat sa-i explic ca doar vrea sa prifote de ea dar nu ma intelege, o iubesc cel mai mult da e momentul sa ma retrag, m-am rugat de ea o luma si nu vrea imi zice ca ma iuneste da nu mai vrea.
"început sa umble cu uma de e terminata rau"
a devenit cu cine umbla, nu ai ce sa faci. Probabil si baietii aceia au adus vorbe urâte despre tine si usor, usor s-a distantat de tine.
E un adevar crud, dar aia e.
Data viitoare fii mai atent in cine investesti sentimente, uitate si ce fel de prieteni/ cunostinte are.
"cu ea m-am rugat sa ne împacam da nu vrea a zis ca ma iubeste da nu mai vrea"
Nu te rogi de tipe, Iti dai seama ca aia te vedea ca un molâu?
Ca ultimul fraierica care e dispus sa faca orice doar sa se reimpace cu ea.
Frate în mine are cea mai mare încredere si acum ce am facut cu ea nu a auzit nimeni nimic de la mine ce vorbeam era doar intre mine si ea..acum vreau sa nu mai vorbesc cu ea o perioasa poate o uit sper sa ma lase sa o uit
"Doar eu cu ea stim"
Aia crezi tu fratioare, toti stiu ce a-ti discutat voi doi.
Si prietena ei si baietii aia.
Nu am auzit nimic pana acum altfel auzeam si mu zicea ea de buna voie ca a facut-o si etc, oricum o sa-i arat ca eu nu-s aia ma i departez in tacere si aia e
linarkfts întreabă: