Wow, era cat pe ce sa pun botul. Din pacate, sunt destule intamplari adevarate de genul asta.
Mama cat te-ai gandit la povestea asta? TREBUIE SA FII IDIOT SA CREZI ASA CEVA!ai facut-o special ca sa detectezi idiotii sau doar din prostie?
Frumoasa imaginatie draga mea, mi-a placut!
Bravo, ai putea sa te faci scriitoare.
Nu stiu ce cauta iubitul tau acolo, in camera cu "prietena" ta. Depinde ce faceau... Poate ca cerea niste sfaturi de la ea cum sa te faca si pe tine asa interesata de sex... poate dorea niste "cursuri" in domeniu de la o profesionista. Problema e ca i-a venit pofta de hataiala; cu tine, cu alta, are nevoie.
Ce poti face? Pai atat timp cat urla pofta in el iar tu nu vrei ca de la o varsta mica sa-ti incepi viata sexuala, poate ca ar trebui sa-l lasi in pace si sa-ti vezi de treburile tale; vei da de altii mai cu timpul. Daca el gaseste scuze plauzibile depinde de tine ce vei hotari.
E un idiot prietenul tau, ar trebui sa il dai dracului, dar nu inainte de a-i cere o explicatie! ai grija sa nu te abureasca... daca crezi ca va reusi mai bine NU ii mai zi nimic, lasa-l in plata Domnului!
oricum pe-aia nu o iubeste, o tine doar pentru satisfacerea propiilor placeri, iar Raluca NU e prietena ta daca ti-a facut asa ceva!
succes
Chiar trist.
curvulita ta d prietena merita trasa de ciuff. Esti mai mare ca ea. Pune-o la respect!
Iar in legatura cu iubitul tau, zic sa vorbesti deschis cu el si sa-i spui clar : daca vrei st satisfaca ea.du`te dar inapoi sa nu mai vii. iar daca alege cu tine. te iubeste! :*
P.S. - daca nu te alege pe tine fii sigura ca o sa regrete mai trz
sa`mi lasi msj ce s`a intamplat; x
fundita?`
Ce sa faci? S-ai multumesti prietenei tale Raluca pentru faptul ca te-a ajutat sa-ti dai seama mai devreme ce iubit ai avut. Sper ca am folosit corect timpul(ai avut). Bafta.
Ai ratat partea in care iubitul tau te vede si alerga cu pantaloni in vine dupa tine... tu treci strada grabita si cand vrea s-o treaca si el il calca o masina... Inainte sa moara te priveste in ochii si it zkie raga mea Alice, eu si Raluca eram frati! Moare tu iei cauciucu de la masina inchizi ochii si totul se termina pe strada acea goala.
Wow ce prietenie...
mda.nu prea ai ce face.decat sa-l lasi...
in locul tau m-as imbraca mai provocator. na`s mai baga`o pe aia in seama.bine nici exagerat adica nah un pantalon tip pana strans pe fund.new look sa te machiezi etc.sa`l faci sa-i para rau de ce a avut.si pe aia zii ca e o panarama si sa`si vada de trebuie ei.u cautati alta prietena :*:**:*:*:* bafta:X
Da-o dq si pe prietena ta, caci aia nu e o prietena deloc, si tu daca umbli cu astfel de persoane care se *** de la varsta de 12 ani si stie toata lumea de ele o sa fi considerata si tu o curva ca ele, nu cred ca-ti doresti asta, poti sa gasesti o alta prietena mai buna, iar prietenul tau nu e potrivit pentru tine daca s-a culcat cu asa-zisa cea mai buna prietena a ta... deci cautati alt prieten, incearca sa vezi ca nu era pentru tine, a gresit enorm, gandeste-te bine pentru ca nu ai de ce sa suferi, pentru ca tu ai fost cea fidela nu el, nu te merita, cautati si alta prietena mai buna. daca vrei mai multe sfaturi, poti sa-mi lasi un mesaj cu id tau si te mai ajut
Buna...imi pare foarte rau ca iubitul tau te-a inselat.In primul rand Raluca aia nu iti e prietena deci nu merita sa-i spui asa.Ce poti t sa faci(desi e foarte greu ) e sa incerci sa-l iti.Incearca sa gasesti pe altu si sa fi cu el. Poate asa o sa-l uiti, o sa uiti de tradarea ta sau o sa o lasi undeva in umbra amintirilor.
Incearca sa treci peste si... sper sa-ti fie bine :*
Succes
Cauta-ti alt anturaj! din ce spui tu nu ai prea multe in comun cu fata aia, ea cam are alte ganduri.Ei ii cam place viata, iar cei din jur te poate cataloga ca fiind la fel!
Wow.nu te supara dar iubitul tau adica cred ca fostul tau iubit e un pid.ar.Eu sa fi fost in locul tau imi gaseam altul si nici nu tregeam atentia la idiotul sela.cit despre prietena ta este o curva cu litera mare.Cum poate sa nu mai fie virgina la asa virsta...sa fi fost in locul tau ma duceam si ii **** una in bottt si gata.Sorry de vocabular dar am ramas cu gura cascata.desigur ca e obijduitor dar cel mai important e sa nu arati asta in fata lor.fa-te ca iti este totuna