Ce sa faci? Hmmm... pai ce poti sa faci, o iei frumos deoparte si ii spui : Draga mea de ce tot spui lucruri urate despre mine lu' Cristi? Te rog frumos sa nu te mai bagi in viata mea atata timp cat eu nu ma bag in a ta.
Daca nu intalege spune-i ca o spui la parinti sau ameninto.
Bafta, funda?
Nu ai de ce scuzi categoria deoarece intrebarea face parte din aceasta categorie. Apropo ce coincidenta.Pe mine ma cheama Ana si iubesc un baiat pe nume Cristi.Pai in privinta asta tot ce trebuie sa faci este sa vorbesti cu el din ce in ce mai mult iar daca el iti spune ca i-auite ce mi-a zis Ana tu trebuie sa ii spui ca nu e deloc adevarat ce spune ea.Ana e geloasa pe noi.
Oau in primul rand sper ca pentru raspunsul meu va primi funda.
In al doilea rand cred ca ar trebui sa ii spui lui Cristi ca il placi(daca nu stie) si sa ii spui si despre Ana ca ai observat ca il minte pe Cristi si ca Ana e doar geloasa pe voi doi.
In al treilea rand:Mamamia ce coincidenta.Pe mine ma cheama Ana si iubesc un baiat pe nume Cristi dar am 14 ani.In plus sper sa rezolvi problema.
Buna Andrea
Nu trebuie sa faci nimic, si nu trebuie sa te intereseze baieti de la varsta asta esti prea micuta esti un copil si tu trebuie sa te concentrezi asupra copilariei tale, lasa lucrurile astea pentru cand vei fi pregatita psihic si fizic.
Nu trebuie sa scuzi categoria fata. da e cam aiurea intrebarea ta. adica ce uh stai la 10 ani dupa baieti? vezitzi in *** de scoala si lasa baieti pentru mai incolo.eu am 13 ani si la varsta ta nici nu stiam cei aia a place pe cineva asa ca vezi-ti de scoala si lasa prostiile.