| Bădoanga a întrebat:

ma numesc Andrei Bartalis si doresc sa stiu si eu care sunt cerintele pentru a deveni un actor de filme pentru adulti.
Am 18 ani, deci sunt major. Am constitutie atletica, patratele bine conturate si am o mentalitate de fier.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu spui cum stai cu cosorul.

| darrio2007 a răspuns:

Ce frumos minti. Acum am vazut ca ai pus ochii pe tac-tu vitreg care are 29 de ani. Iar tu minti ca ai 18 dar ai doar 16. Stai cuminte, baietas.

| doctorandus a răspuns:

In primul rand sa nu ai boli cu transmisie sexuala.

In al doilea rand, daca prietenii iti cer pe neasteptate sa o scoti din pantaloni, ai cinci minute sa ejaculezi, trebuie sa poti face asta.

| ywar a răspuns:

Tu visezi la filme pentru adulti, dar probabil nu esti in stare sa legi 2 cuvinte. Sunt convins ca sunt doar toane de adolescent in calduri, ceea ce nu stiu daca e amendabil. Si mai stiu ceva: fudulia se insoteste cu prostia.
Trage tu concluziile de rigoare. Nu vreau sa te jignesc, dar ar trebui sa intelegi ca totusi ai altceva de facut acum. Dezvolta-te, dar nu la muschi si nu la organ. Te si vad cum ai bagat steroizi in tine, sa arati nu stiu cum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai facut o gluma pe seama baiatului asta Andrei, mentalitatea aia de fier, de care zici, e cam de fier vechi...

| mitzok a răspuns:

Sa iti faci controale de cel putin o data ep saptamana, sa faci mai intai ceva homemade, de unde cineva iti poate face un contract, dai interview. happy