tare povestea.
Nu cred ca ar trebui sa iti fie rusine de ele, probabil sunt 2 adolescente care baute fiiind au avut si ele chef de ceva actiune.
E jenant insa ca ai profitat de el in timp ce ele nu aveau discernamant. Nu stiu daca ai sau nu prietena, nu stiu daca ele au sau nu iubiti, si nu stiu nici ce ati facut concret, dar cu siguranta nu a fost o actiune morala din partea ta.
Dar ce sa mai vorbim de moralitate intr-o tara in care moralitatea este ultimul lucru la care se gandesc cei care ne conduc, cu atat mai mult cat nu in fiecare zi dai intr-o casa cu doua fete care sunt gata sa faca orice...
Nu are de ce sa-ti fie rusine. Daca lor nu le este rusine tie nici atat.Nu trebuie sa te schimbi asa brusc din cauza asta,fii cum ai fost, mai liber, ar trebui sa fii fericit pentru faptul ca te mai cauta.Nu rupe relatia dintre voi, a fost ce a fost, viata merge inainte.
pai de ce sa-ti fie rusine tie. lor trebuie sa le fie rusine ele erau bete si au vrut sa faca asta asa ca nu-ti fie frica cand te usna ridika poate vor sati spue ceva importat sasi ceara scuze etc. Succes! fundita? pls.
E clar ca omu viseaza.Esti constient ca daca ce zici e real fetele acelea ar putea sa vada ce scrii tu aici? oricum nu te cred
:d auleu ce rusinos.in locul tau alt baiat se bucura :d tocmai cu 2 odata.ma da tu esti fericit :d de ce sa-ti fie rusine.nu ti-a fost bine? nu ti-a placut? nu le ignora poate ele mai doresc asa o seara.si in suflet la tine si tu iti doresti.
si las-o pe mama in pace, esti mare trebuie singur sa te clarifici :*
Poate ele cauta sa se clarifice cu tine. poate sa-ti spuna sa uiti de tot ce a fost.si sa nu mai zici la nimeni
Ar trebui sa vorbesti cu ele! nu le mai evita! poate incearca sa-ti spuna ce s-a intamplat
Scuza-ma tu esti baiat n-ar trebui sa te rusinezii ele ar trebui ca ele teau chemat. daca nu vrei sa mai ai deaface cu ele zile in fata daca tot mai vrei continua dar ai grija sa nu ramana insarcinate amandoua bafta
Poate esti poponar doamne fereste copile fetele te cauta sa faceti se_x si tu te feresti de ele esti gay sau ce nai.ba
Hai cai buna asta... nu nu sunt gay, dar una dintre ele e cea mai buna prietena a mea si cealalta este cu un baiat de 5 ani de zile deci sincer nu stiu mi se pare foarte ciudat... adica pnm prin asta as putea sa pierd o prieteni foarte frumoasa, sper ca nu le-am lasat gravide doamne fereste x_x dracul cresc 2 copii nu-i destul ca sunt si eu copil, si voi ziceti ca sunt barbat ca ar trebui sa ma mandresc cu ce am facut, sincer nu sunt genul ala de baiat acei baieti sunt niste nesimtiti care zic iauzi ma ce i-am dat aleia i-am rupt ***** daca ma intelegeti, sincer nu-i frumos, mai astept si alte idei. FUNDITA
Si pe mine nu ma intereseaza ca nu ma credeti eu vam cerut doar un sfat daca nu ma credeti bine, oricum hai sa o lasam balta.