| iridanyel a întrebat:

Ma numesc Dan am 17 ani.
Am o preblema..Nu stiu de ce...dar, de fiecare data cand mi se pune "pata" pe o fata, sa zicem ca reusesc ma "combin " cu ea. dupa cateva zile vreau sa ma despart si nu stiu de ce...
Pur si simplu cand sunt intr'o relatie cu vre o fata parca in primul rand as vrea sa ma combin cu alta fata..Nu am avut relatii lungi tocmai din cauza asta, poate sa fie si cea mai frumoasa fata sa nu ma supere cu nimic, sa fim fericiti. dar tot parca mi se ia de ea! ....Sunt foarte gelos si de fiecare data cand e iesita pe afara si o sun si sa zicem ca nu raspunde... pfoaii. ma gandesc, cu cine o fii, daca altul sta la barfa cu ea cu gandul sa o cucereasca si ceva de genu.
De ex m-am tinut dupa o fata vreo 2 ani de zile sa fim impreuna... am fost impreuna 1 saptamana dupa care m-am plictisit de ea, practic...

9 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Privesti orice fata ca pe un concurs pe care trebuie sa-l castigi,ca pe un premiu.
Si faci orice ca sa-l obtii.
Odata obtinut,devii complet satisfacut si cauti un nou obiectiv,un nou concurs,un nou "premiu"...
Esti exact precum caii de cursa,care sunt fericiti si dau tot ce au mai bun cat timp alearga,dar nu-i intereseaza premiul castigat!
Sa ai grija,pentru ca in orice relatie intri,tratezi fata ca pe un obiect neinsufletit si o ranesti!
Si,posibil, maturizandu-te, sa doresti intr-o buna zi sa faci o statie mai lunga, sa vrei sa te odihnesti de exemplu, langa o fata proaspat cucerita si sa te trezesti tratat si tu, ca un obiect neinsufletut.Si aruncat.
N-o sa-ti pice bine deloc.
Te joci cu suflete de fete,cu caracterele si inimile lor,adori sa le infrangi ezitarile,sa le zapacesti simturile si sa devii "singurul si unicul",dupa care iti parasesti proaspata victima,alergand innebunit dupa prima care are nenorocul sa-ti atraga atentia!
Daca vei continua asa,vei "arde" multe suflete,pana cand ti-l vei "arde" si pe-al tau!
Disciplineaza-te,impune-ti sa nu-ti mai bati joc si sa nu mai umbli pe drumuri ranind suflete de fete,pentru ca niciodata nu vei putea gusta bucuria si profunzimea unei relatii.
Nu vei putea oferi si primi incredere de la nici o fata,niciodata, de aici provine si nesiguranta si gelozia ta, ai impresia ca si ele functioneaza tot ca tine...
Ai grija, iti faci rau cu mana ta!
Si poate ca asta ar fi cumva de inteles, dar tu faci rau si altora...si n-au nici o vina!

| mgtow a răspuns:

Tu esti menit sa faci ceva diferit sa nu te mai ocupi de ele ci sa iti astepti prada sa vina singura la tine peste cativa ani.

| PsychologistT a răspuns:

E specific varstei, acum nu-ti arde de relatii stabile.
Tot ce vrei e sa cercetezi si sa cunosti cat mai mult.

| DorinM a răspuns:

Ceea ce spui se petrece pentru ca tu dorești doar sa te combini și sa faci sex cu ele. In fapt tu trebuie sa le iubești, sa te îndrăgostești și apoi vei vedea ca iți vei dori sa o iubești si sa fi împreună cu ea toată viata ta. Intre a face dragoste si a face sex este o mare diferență http://totul-despre-sex.com/......i-dragoste
Succes!

| DorinM a răspuns:

Link nou pentru răspunsul meu: Ceea ce spui se petrece pentru ca tu dorești doar sa te combini și sa faci sex cu ele. In fapt tu trebuie sa le iubești, sa te îndrăgostești și apoi vei vedea ca iți vei dori sa o iubești si sa fi împreună cu ea toată viata ta. Intre a face dragoste si a face sex este o mare diferență midoris.ro/site/cuplu/despre-sex-si-sexualitate/46-despre-sexualitate/104-diferenta-intre-sex-si-dragoste

| HELLBOY32 a răspuns:

Macar tu ai curaj, nu ca mine, macar nu esti timid, pe mine chestia asta ma omoara. sad

| denyy5796 a răspuns:

Macar bucurate ca ai iubita, eu nu am avut nici macar una si varmiu din cl a V-a a avut mai multe ca mine sad

| iridanyel explică:

Adevarul e ca imi e gandul mai mult la sex mie... straight face Pai eu am 17 acum daca o sa-mi fac o prietena o sa aiba 15-16 si cum dupa majoritatea tb sa stai 2-3 ani, am ajuns la concluzia ca in timpul relatiei sa te duci la curve...

| VreauMiere a răspuns (pentru iridanyel):

Daca iti sta gandul la sex si vrei doar aventrui, iti zic eu cum faci. Te duci intr-un club, te uiti dupa o fata mai "nebuna", ii cumperi ceva de baut, o inviti acasa, ii arati durexu' si mai departe te descurci. Bafta!