| Demetriavic a întrebat:

Salut, TPU mă numesc Denisa si am o intrebare pentru voi. Dacă mie imi place de un băiat pe nume Cosmin, deci cănd eu am avut cătel vorbea foarte frumos cu mine, dar de cănd nu mai am cătel vorbeste urat cu mine si tot imi spune să tac cand incerc să vorbesc cu el...Deci ce ar trebui să fac? Ce să ii spun? Cum să mă bag in seamă cu el (ce ar trebui să ii spun mai exact? adică ca sa pot cumva sa fac ceva ca sa reusesc sa fiu cu el)). Dau fundă pentru cel mai bun raspuns!+vot!

8 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Pai nu stiu, e un comportament de copil badaran, s-ar putea sa fi vrut cainele, cine stie, sau l-ai suparatu tu cu ceva, vb cu el, si intreaba-l dc vb asa urat cu tine si daca tot nu vrea sa raspunda nu trebuie sa iti irosesti timpul cu el, cauti alt baiat, nu are rost sa fi cu un baiat care sa iti franga inima mai incolo.
Sper ca te-am ajutat! Funda? plzzz

| TitiDrLove a răspuns:

Nu mai vb ca nu mai ai catel =) asta e vrajeala

| UPT a răspuns:

Cred ca te tachineaza ca ii place de tine. Incearca sa stai de vb cu el si sa-l intrebi ce si cum.

| StefanJobs a răspuns:

Incearca sa latri si sa mergi in patru labe cand vorbesti cu el.

| catafreestyle a răspuns:

Pai eu cred ca de fapt ii placea catelul tau

| BbyMic a răspuns:

Dal dracu e prost laughing

| fripturici a răspuns:

Pune-l pe el sa-ti tina loc de catel daca ii plac asa mult. tongue

| Missy a răspuns:

Ia-ti din nou cainelaughing. Cred ca ii plac foarte mult cainii, fa asta o pasiune comuna pentru amandoi. Adica, intreaba-l ceva despre caini sau vorbiti orice despre caini thinking O sa functioneze.