| Florin123mqx a întrebat:

Salut TPU, mă numesc Florin și am 13 ani în 2 luni fac 14, am o problemă cu penisul și nu știu ce să fac și unde sa mă duc.
Pielita de la penis când e in stare flască pot sa o trag cam 65%, nu am incercat mai mult îmi este frica sa trag mai mult că simt că se tine pielita și când e in stare ridicata pur și simplu nu pot sa trag pielița. Sa zic in procente pot doar 30% și la fel îmi e frica sa trag mai tare sa nu mă doară și dacă vreau sa trag puțin mai tare simt că la fel se tine și nu pot, nu înțeleg de ce și cum sa scap de aceasta chestie sa îl pot decalota complet și m-am mai masturbat dar mi-am tras cat am putut din piele. Scuzati-ma că folosesc expresiile acestea, ce îmi sugerați sa fac? Va rog fara glume proaste, e o problemă serioasă, i-am zis lui mama mea dar nu stim ce sa facem.

Răspuns Câştigător
| epurasu a răspuns:

Foarte bine ca ai spus parintilor! Trebuie sa mergeti la medicul de familie si acesta o sa va trimita la un medic urolog, acesta se ocupa cu probleme de acest fel. Dupa cum ai explicat tu rezulta ca ai fimoza - medicul v-a rezolva problema. Cu cat mergi mai repede cu atat mai bine pentru tine.

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Florinele, ia pe mama sau tata de mana si mergeti la un Medic UROLOG fiindca ce ai tu se cheama FIMOZA si se poate rezolva acum, ca sa-ti elibereze docrtrul cucul, sa-i mai dea voie sa creasca, deoarece la 16 ani, penisul isi inceteaza cresterea.

| dullcat a răspuns:

E a treia oara cand intrebi aceeasi chestie.Mergi la medic.

| Anonimboy111 a răspuns (pentru dullcat):

Copilul se sperie, cu totii suntem asa sau am fost, asa ca nu mai spune la fiecare persoana ca repeta intrebarile, cu ce te deranjeaza?

| dullcat a răspuns (pentru Anonimboy111):

Scrie in regulament.

| Anonimboy111 a răspuns (pentru dullcat):

Pai si cu ce te deranjeaza pe tine? vor rezolva ei, nu e problema ta.

| dullcat a răspuns (pentru Anonimboy111):

Este neplacut sa se tot faca spam pe acelasi subiect in timp ce alte intrebari se vor da tot mai in jos si nu vor mai primi raspuns tocmai din aceasta cauza.Tot userii trebuie sa raporteze neregulile, altfel adminii nu vor face nimic, caci nu sta nimeni aici sa verifice tot ce se posteaza.

| Emilian65 a răspuns:

Pentru problema pe care ai prezentat-o mai sus, mergi de urgenta la un medic urologic care te va sfătui ce ai de făcut în viitor.

| sammie a răspuns:

Cel mai bine este sa mergi la medic!

| FindMyName a răspuns:

Pare a fi fimoza, cel mai bine mergi la un medic!

| DorinaK a răspuns:

Poti indeparta chirurgical pielita.