| marutzzu95 a întrebat:

ma numesc marius am 16 ani si sunt intr-o dilema. Acum 2 zile am intalnit o fosta colega din generala si nu stiu cum dar m-am indragostit de ea. I-am cerut id-ul. dar pe mess nu prea e vorbareata.straight face. As incerca sa o intreb daca vrea sa stea cu mine dar mie teama sa nu zica ca sunt prea stresant. Astept raspunsuri daca e bine cea ce vreau sa fac sau nu. Merci.big grin

4 răspunsuri:
| tabittha a răspuns:

Stresant? Stresant ai fi daca fata te-ar refuza si tu ai insista incontinuu, insa tu acum trebuie sa prinzi curaj si sa o intrebi ceea ce vrei. Insa ia-o usor, ar putea fi o surpriza pentru ea avand in vedere ca o stii din generala. Spune-i ca o placi, fa-i complimente si vezi cum reactioneaza. Daca insa te refuza, nu insista prea mult.

| allyssa a răspuns:

Nu-i zice si tu asa direct:"vrei sa fii cu mine?". invit-o mai intai la un film, la o plimbare prin parc; incearca sa o apropii mai mult de tine si dupa... spune-i ca iti place de ea... happy

| ema_9499 a răspuns:

Stresant ai fi daca ai intrebao de multe ori si te'ar refuza, dar tu fara a fi timid prindeti ciraj si intreab-o daca vrea sa fie cu tine, spune-i ca esti indragostita de ea ca o placi si intreaba si ceea ce simte ea pentru tine, bafta!

| marutzzu95 explică:

Oks