A zis la mișto, n-o băga în seamă.
Fetele nu zic așa ceva, în public.
Fie ele și copile.
De unde să ştim noi ce a fost în capul fetei când te-a întrebat? Întreab-o chiar tu dacă vrei un răspuns sigur.
Ia-o deoparte si spune-i in patru ochi ca atunci cand te-a intrebat erai cu gandul la tema colegului si ca te-a luat putin prin surprindere si de asta ai dat un raspuns nepotrivit. Apoi spune-i ca si tu o placi si daca vrea sa fiti impreuna
Mai pe scurt o fata la care nu ma asteptam sa zica mi-a zis " Imi place de tine, vrei sa fii cu mine " iar eu m-am blocat ( sunt mai timid ) e adevarat ce zice, daca da ce fac?
Spune-i sa iti dovedeasca ca este adevarat...Deoarece poate sa isi bata joc de tine.
A zis la mișto, n-o băga în seamă.
Fetele nu zic așa ceva, în public.
Fie ele și copile.
Draga Mihai, fata despre care vorbesti tu ti-a zis ca vrea sa fie cu tine la misto, cine ar zice asta in public, mai ales o fata? Bafta in continuare si nu iti face iluzii false.
Daca iti place de ea, du-te si intreab-o daca si ei ii place de tine(dar fii si tu mai atent de data asta). Ca sa nu fii sigur ca se joaca cu tine, in caz ca raspunde da spune-i ca ai nevoie de niste dovezi. O vorba subtila pentru. un sarut.
HappynewCenusa întreabă: