| MihaiMihai2001 a întrebat:

Salut TPU
Ma numesc Mihai si sunt din Galati si am 14 ani

Eram la scoala, Il ajutam pe un prieten la Romana cand o data o fata era cu niste prieteni, nu eram atent si imi zice unu Hai mihai stiu ca ai auzit nu te preface ca nu auzi, Iar dupa aia o fata ( de care imi place de ea ) a venit la mine s-a uitat fix la ochii mei si m-a intrebat " Mihai imi place de tine, vrei sa fii cu mine? Am ramas blocat nu ma asteptam la asa ceva. Am raspuns ca nu stiu ( Am raspuns ce mi-a venit in cap, sunt mai timid ). nu vreau sa dau de inteles ca nu o plac. Vreau sa stiu daca a vorbit serios, si daca da ce sa fac

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

A zis la mișto, n-o băga în seamă.
Fetele nu zic așa ceva, în public.
Fie ele și copile.

7 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

De unde să ştim noi ce a fost în capul fetei când te-a întrebat? Întreab-o chiar tu dacă vrei un răspuns sigur.

| raluk27 a răspuns:

Ia-o deoparte si spune-i in patru ochi ca atunci cand te-a intrebat erai cu gandul la tema colegului si ca te-a luat putin prin surprindere si de asta ai dat un raspuns nepotrivit. Apoi spune-i ca si tu o placi si daca vrea sa fiti impreuna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea am inteles ce vrei, sau ce-ai patit...

| MihaiMihai2001 explică (pentru anonim_4396):

Mai pe scurt o fata la care nu ma asteptam sa zica mi-a zis " Imi place de tine, vrei sa fii cu mine " iar eu m-am blocat ( sunt mai timid ) e adevarat ce zice, daca da ce fac?

| anonim_4396 a răspuns (pentru MihaiMihai2001):

Spune-i sa iti dovedeasca ca este adevarat...Deoarece poate sa isi bata joc de tine.

| h3r a răspuns (pentru MihaiMihai2001):

A zis la mișto, n-o băga în seamă.
Fetele nu zic așa ceva, în public.
Fie ele și copile.

| 48KRazvan a răspuns:

Draga Mihai, fata despre care vorbesti tu ti-a zis ca vrea sa fie cu tine la misto, cine ar zice asta in public, mai ales o fata? Bafta in continuare si nu iti face iluzii false.

| PisicelRawwr a răspuns:

Daca iti place de ea, du-te si intreab-o daca si ei ii place de tine(dar fii si tu mai atent de data asta). Ca sa nu fii sigur ca se joaca cu tine, in caz ca raspunde da spune-i ca ai nevoie de niste dovezi. O vorba subtila pentru. un saruthee hee.