In cateva luni,cat au trecut de atunci,puteai sa te iubesti pe tine si sa ti-l scoti din minte,baiatul ti-a spus clar "nu simte nimic"!
De ce devii autodistructiva si iti faci singura rau?
Invata sa pierzi,e un pas inainte,lasa orgoliul si continua-ti viata,uita-te in jur, intr-o zi vei realiza cati alti baieti asteapta macar sa ii privesti o singura data.
Dar tu n-ai ochi pentru ei, esti prea preocupata sa alergi dupa un refuz...
Trezeste-te, o singura viata ai, invata sa te bucuri de ea!
Nu, pentru ca daca el nu mai simte nimic, atunci nu ai cum sa te duci sa cersesti iubire. Pacat ca nu si-a dat seama de asta inainte sa se ajunga aici. Pana la urma e si un avantaj ca nu v-ati casatorit si sa va despartiti pe urma, sau mai rau sa se ajunga si la copii. Poate si-a gasit deja alta sau pur si simplu nu te vede pentru el pentru o viata. E greu daca inca il mai iubesti, dar cu timpul vei trece peste asta. Nu trebuie sa disperi si sa cauti, care e al tau e pus deoparte. Nu trebuie sa te grabesti.
Te-ai gandit si la faptul daca el a fost sincer cu tine? Pe parcursul relatiei voastre? Un instinct al meu crede ca nu.Alegerea este a ta.
Daca nu poti sa il uiti, si baiatul merita, vorbeste cu el, fata in fata nu va reactiona la fel, pe messenger, mesaje, si astea e mult mai usor, spune-i chestii de genul "apreciam macar daca imi ziceai fata in fata", "poti sa imi dai macar o cauza plauzibila? ". Orcum asta daca tii foarte mult la el si incerci sa repari ceva, sincer in locul tau l-as dispretuii pentru ca asta e o chestie de o lasitate de ultima speta. Sper totusi sa il gasesti pe acela care te merita, nu pe acel perdevara. Cheers.
Buna eu cred ca ar fi indicat o a doua sansa deoarece tu il iubesti prea mult dar ai grija sa nu fii ranita si mai tare
Pe mess te desparti de el?! si el te-a cerut in casatorie? scuza-ma. cati ani ai? Nu iti dau mai mult de maxim 15 )
Vezi-ti de scoala copilo
Parerea mea e sa-i ceri si a 2-a sansa.
Dar daca nu vrea inseamna ca a fost un nesimtit care si-a batut joc de tine si te-a facut sa-l iubesti!