| Anonim3103 a întrebat:

ma simt foarte foarte ciudat si nesigur...
Deci nu imi place de nimeni, dar simt nevoia asta de cineva care sa fie cu min.e
Am un grup de prieteni, (in care sunt si fete) si de fiecare data cand stau langa una ma simt ca si cand ceva lipseste.
Si nu, nu imi place de nici una dintre fetele acelea. Chiar nu stiu ce sa fac.
Si eu de fel sunt o persoana foarte pozitiva, mereu iau partea buna a paharului.
Am mai fost cu o fata inainte si imi lipseste sentimentul de iubire pentru cineva (nu imi e dor de fata respectiva).
Ce am, ce sa fac?

Dau funda =D

Răspuns Câştigător
| DarkCrina a răspuns:

Asta e presiunea pe care o pune societatea asupra ta. Ca trebuie sa formezi un cuplu. Ca asa e normal, blqh blah blah. Nu te mai gandi la asta. Gandeste.te la toate avantajele pe care le ai pentru ca esti singur. Si accepta ca e ok sa fii si singur. Se mai intampla sa ai momente de melancolie. Baga somn si cand te trezesti o sa fie mai bine. Nu iti mai face atatea griji.
If it ain.t broke, don.t fix it.

3 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Halele maica sfanta ba copile tu trebuie sa te rezumi doar la sex, bucurate de tinerete, liceu facultate cu astea te intalesti o singura data in viata, relatii sunt pe toate gardurile precum ciorile. strabate cearsafuri, imbatate mergi la chefuri, traieste din plin altfel vei regreta, NU relatii serioase pentru ca ve avea de pierdut

| RAY a răspuns:

Baieti placi?

| LoveSleep a răspuns:

Ia partea plina a paharului și nu te mai deranja sa intrebi ceva.