| Anxiousy a întrebat:

ma simt nu stiu. gelos. cred ca asta este gelozia ce simt eu acum, nu am mai simtit niciodata, am intrat pe mailul iubitei mele ca sa inregistrez un cont pe mail ei, si la conversatii, era un tip, iar in conversatia cu tipul ala, ea a adaugat :*, si vorbea cu el, si pupicii aia mi-au dat sentimentul asta. cu mine cand era pe mess nici nu m-a bagat in seama si cu ala a vorbit la ora aia, cu mine a vorbit la telefon inainte sa doarma. nu prea vreau sa ii spun pentru ca i-am zis ca nu ma uit la conversatii dar nu stiu ce sa fac. nu mi se pare normal.

17 răspunsuri:
| Dominicc a răspuns:

Prietene, faci o mare greseala cu tine.
Nu mai cauta niciodata in adresele prietenei tale sau a fetei cu care vorbesti/esti atras.

Dece? daca cauti orice chichic ca subiect. iese cearta instant.

Fiecare are libertatea lui, si cand stai cu o fata trebuie sa fi constint ca se mai "pupa" si cu altul. Virtual ma refer.

un :* nu inseamna neaparat ceva, dar iti da tie batai aiurea de cap.
Dece? ca te implicit prea mult in chestia asta cu inselatul.

E normal sa fi geloc, e in orgoliul tau, dar totusi, un barbat nu sta la cearta si sa ii ceara socoteli partenerei.

Faza e urmatoarea.
Daca nu mai ai incredere in ea, LAS-O!
de ce? va faceti un bine amandurora.
Azi iti face asa, se poarta si mai rece, apoi si mai rece si apoi vine motivu " nu ma mai simt atrasa de tine "!

si ti-a dat deja semnul asta.

Ai 2 optiuni.

Stai de vorba serios cu ea, intr-o maniera calma si nu cu plansete, certuri sau alte porcarii.
Gasiti buba in relatie si vedeti cum va faceti bine!

Daca nu mai merge, nu mai merge! trebuie sa intelegi si tu asta, si sa cazi de acord.

ps: arata demnitate happy

Daca tipa a ajuns sa te evite, logic. undeva merge prost.

| Anxiousy explică (pentru Dominicc):

Nuu nu ma evita, ma iubeste, tocmai ca de cateva zile mi-a zis fara sa am astept ca ea a realizat ca e mai indiferenta decat mine si ca jura ca se schimba si ca ma imi va arata ca ma iubeste si mai mult, dar ma deranjeaza ca a inceput sa se "pupe" virtual cum ai zis tu, cu alti baieti.

| Dominicc a răspuns (pentru Anxiousy):

Nu e numai a ta! baga asta in cap! nu e nevastata
"te iubeste" - daca statid e cel putin 1 an jumate impreuna si iti spuenc a te iubste, atunci sa o crezi! e foarte usor sa spui asta.

ca se schiimba? fi serios! nici o persoana nu se schimba pentru altcineva, astea sunt cuinte ca sa se faca crezuta!

se jura? mda, si eu jur ca o sa am afacerea mea foarte curand happy

Iti va arata? sa it arate! nu trebuie sa ii aduci tu aminte mereu ca trebuie sa faca asta.

se pupa virtual? si ce? astea-s probleme? cand o vezi de mana cu unu, atunci revin-o cu ceva mai concret.

Bun sa inteleg ca nu am de ce sa imi fac probleme decat atunci cand o vad de mana cu altu, ca daca face "flirt" virtual nu e nicio problema? Okay. dar mi se pare cam ciudat

| Dominicc a răspuns (pentru Anxiousy):

Da, ti se pare ciudat pentru ca nu prea poti inghite chstia asta.

O fata vrea un baiat stapan pe situatie si nu unu disperat sa o caute toata ziua sa vada ce a facut, cu cine a vorbit. E viata ei, cum si tu o ai pe a ta sa vorbesti cu altele.

Iesiti, va pupati, faceti sex, etc. Dar nu va certati din nimicuri. Sau ma rog. daca vezi ca da in extrema cu asta, ti-am zis. las-o.

Nu are rost sa va amagiti aiurea.

Spor.

Bun ceva de genul am primit sfat si de la mama laughing sa fiu mai indiferent ca ies mai castigator, si ca e viata ei face ce vrea, atata timp cat nu am vazut-o de mana cu altu, sa tac din gura, si sa nu fiu stresant si sufocant, sa o mai refuz, sa o fac curioasa ce fac, sa isi doreasca sa vb cu mine etc.

| NoChanceForUs a răspuns:

Nu numai că ascunde ceva, te înșeală.Aș călca-o în picioare, aș călca-o pe cap în locul tău.

| Anxiousy explică (pentru NoChanceForUs):

Nu, discutia nu e decat ca ala se uita la un film si ea i-a trimis "vizionare placuta :*" si ala "pa :*" de ce a trebuit sa ii trimita ":*" nu inteleg, si pe ala l-a bagat in seama pe mess gen "la ce film te uiti?" si asa a inceput conversatia.

| NoChanceForUs a răspuns (pentru Anxiousy):

Eu eram sarcastic.Acum serios vorbind, tipa are voie să vorbească ce vrea cu cine vrea, dacă ești cu ea nu înseamnă că ești stăpânul ei.Dă-i libertate și dacă rămâne la tine înseamnă că tipa-i ok. Dacă nu o face, e alegerea ei.

| Tmcn a răspuns:

Nici mie nu mi se pare normal, mai ales că erai pe mess şi nu te-a băgat în seamă fiind prea ocupată cu ăla. Eu aş lua-o la întrebări, e cam ciudat că nu a vrut să te uiţi la conversaţii, adică pare că ascunde ceva.

| Anxiousy explică (pentru Tmcn):

Nu a zis sa nu ma uit la conversatii, dar mie nu mi se pare corect sa ma uit la conversatiile ei si i-am zis sa imi dea parola sa intru la email, nimeni nu a zis ceva de conversatii, dar mie nu mi se pare normal sa ii vad conversatiile, dar totusi.

| Tmcn a răspuns (pentru Anxiousy):

Ah, eu am crezut că a subliniat să nu te uiţi la conversaţii, dar tot e dubios că filtrează cu ăla.

| johnyboy a răspuns:

Eu zic sa nu-i zici nimic, mai ales ca i-ai violat intimitatea si chiar i-ai zis ca nu te vei uita pe conversatiile ei.si pana la urma au avut o discutie normala despre un film.
eu zic sa nu te impacientezi ca asa devii gelos si gelozia e o boala grea.fii indiferent ca esti mai castigat, iti zic eu ca-s mai mare...pana la urma nu vezi cum e acum, toata lumea se pupa si pe mess si pe strada cand se intalnesc, asa ca stai linistit.parerea mea.nu fi disperat!

| Anxiousy explică (pentru johnyboy):

Da la asta ma gandeam si eu sa las o perioada de timp sa vad cum recurg lucrurile, ce mai vorbeste, cum vorbeste, ca nu vreau sa ma vad pe urma ca sunt inselat, asa mai bine iau masuri de acum, cu toate ca nu cred ca m-ar insela vreodata, e genul de fata care rar se gaseste, dar sunt gelos pe chestia asta

| Catalin_Robert_1990 a răspuns:

Buna..parerea mea k ar trebui sa o intrebi..desi nu mi se pare corect sa intri pe mail-ul ei... darpe de alta parte ai facut bine pentru ca te-ai uitat.parerea mea este sa o intrebi

| Anxiousy explică (pentru Catalin_Robert_1990):

Da o sa o intreb, si pe facebook am vazut ca a inceput sa dea like la pozele altor baieti. si nu facea asta inainte, avem 7 luni impreuna, prima relatie pentru ea, dar sa ma am sentimentul asta nu suport!

| OliviaMihaela a răspuns:

Nu o invinui poate doar vorbesc dar totusi intreab-o