| Andrei919 a întrebat:

Ma tem ca am penisul cam gros! Am 14 ani si penisul are 17 cm (am măsurat de unde începe jur).
Este gros si ma doare groaznic

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Saracutul de tine, cand ai un cuc mic in chiloti esti obsedat si nu stii ce sa mai inveetezi, ca sa scapi de obsesia asta.

| Octavian81 a răspuns:

Ciao!
La varsta ta nu ar trebui sa te preocupe ce marime si grosime are penisul tau. El este un organ, al corpului, ca oricare altul: ochiul, nasul, mana, inima, sau sanii, in cazul fetelor.
Nu exista o marime standard care trebuie sa fie la toti baietii la penis: x cm la 13 ani; y cm la 14 ani. Cred ca ai prins ideea.
Penisul se dezvolta natural, o data cu corpul si creste, la fel ca si celelalte organe.
In perioada de pubertate, de adolescenta, corpul tau se maturizeaza si creste, de la baiat spre barbat, deci si penisul mai poate creste, pana la o anumita varsta.
Cat despre erectiile dureroase, se mai intampla. Nu e normal sa te doara la fiecare erectie, dar se mai intampla.
Eventual, vorbeste deschis cu tatal tau pe tema care te framanta. Poate te mai ajuta si el cu anumite sfaturi.
Sper ca te-a ajutat ceea ce ti-am zis!
Succes!

| Killa3463 a răspuns:

Daca chiar te sperie ca este mare poti sa tai din el! Daca te doare groaznic mereu inseamna ca ai o problema