| ElGreco88 a întrebat:

mai de mult m-am jucat cu prietenul meu, nu am facut sex, doar ne'am masturbat(el a ejaculat dar nu pe mine) au trecut doua saptamani si apoi mi-a venit, intr-o saptamana trebuia sa imi vina normal si a avut intarziere o sapt dar mi-a venit, acum ar trebui sa imi vina pe 18 dar nu da nici un semn, am dc sa imi fac griji de o sarcina? multumesc mult sad

34 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu esti insarcinata,stai linistita.
Intarzierea poate fi datorata unei raceli sau a unei mici dereglari hormonale,desi e prematur sa discutam de o intarziere in acest moment,daca tu astepti menstruatia abia maine.
In plus, luna trecuta ti-a venit si nici nu a avut loc vreun contact sexual, posibilitatea de sarcina e exclusa.
Calmeaza-te, dar fii mai prudenta, nu merita nelinistea prin care treci acum!

| ElGreco88 explică (pentru greece12):

Multumes mult pentru raspuns! O zi frumoasa iti dorecsc!

| greece12 a răspuns (pentru ElGreco88):

Sa ai grija de tine!happy

| mona a răspuns:

Nu poate fi vorba de o sarcina, stai linistita

caramela
| caramela a răspuns:

Off Doamne, de incercati tot ce va este interzis si apoi suferiti si stati stresati din cauza nebuniilor voastre? daca judec bine ai doar 13 ani, nu ramai insarcinata daca baiatul nu introduce cuculetu in cutiuta ta si isi varsa tot "oful" in cutiuta magica a ta..sunteti copii nebuni si va incepeti viata sexuala fara sa cititi/fara sa cereti sfaturi si uite consecintele..intarzaierea menstrei, poate fi cauzata si din cauza stresului tau/o raceala.
O zi frumoasa sa aihappy

| ElGreco88 explică (pentru caramela):

Am 18 ani.Multumesc pentru raspuns

| caramela a răspuns (pentru ElGreco88):

Multi inainte, deci te poti documenta mult mai mult, si la 18 ani nu e o rusine sa o intrebi pe mama ta, chiar nu trebuie sa iti fie rusine, mai rau a fost cu mine, ca mama nu discuta asa ceva pe vremuri..astazi lumea e mai deschisa.
O zi frumoasa sa aihappy

| didiDia a răspuns (pentru caramela):

Are trecut 95 la nick, presupun ca o fi anul nasterii, caz in care are 17-18 ani. Poate nu cer sfaturi parintilor pentru ca au niste parinti incuiati la minte pe care-i intereseaza doar ce mananca si invata copiii.

| caramela a răspuns (pentru didiDia):

Tocmai de asta i-am dat si raspunsul, am crezut ca are 15 ani, ea sustine ca are 18, deci nu ar fi o rusine sa ceara sfat mamei sale.
O zi frumoasa sa aihappy

| ROB3RT89 a răspuns:

Buna.
Ai zis ca a ejaculat pe tine.
Daca lichidul seminal ajungea in vagin, atunci puteai sa-ti faci griji, dar daca e ejaculat pe tine, e totul ok!

| raluca0306 a răspuns:

Daca nu a fost contact sexual, nu ai cum sa fi insarcinata.

| Vektor a răspuns (pentru raluca0306):

Daca am lichid seminal pe degete si il introduc in vagin.
tu ce parere ai? eu zic ca poti ramane.

| Fatamuntilor a răspuns:

Ei bine, daca nu a ejacucat in tine nu ar trebui sa-ti faci griji.
In plus nu intodeauna sintomul premestrual e prezent. Intarizirea mestruatiei e normala pana intr-o saptama fara sa-ti faci griji.

| ElGreco88 explică (pentru Fatamuntilor):

Pai nu avea cum sa ejaculeze in mine ca nu a introdus penisul in vagin.

Poate sa vina fara sa existe durere premenstruale?straight face

| ElGreco88 explică (pentru ElGreco88):

Dureri*

| Fatamuntilor a răspuns (pentru ElGreco88):

Da.Se poate intampla sa-ti vina si fara acele dureri! De obicei le ai?

De obicei da. Dar mi s-a intamplat cand trebuia sa imi vina maine si abia azi ( cum ar veni ) a inceput sa ma doara.Multumesc

| Fatamuntilor a răspuns (pentru ElGreco88):

Am mai spus..cateva zile sunt normale.Probabil de la stres, schimbarea anotimpului duc uneoeri la intarzieri.Dar altadata te informezi mai bine inainte de incerca experinte noi.

| lpavel a răspuns:

Pai daca nu ati facut sex cum sa fi ingrijorata? happy Stai linistita mai sunt cazuri cand intarzie nu esti tu prima...

| ElGreco88 explică (pentru lpavel):

Pai nu, nu am facut sex ..nu a introdus penisul in vagin.pot sta linistita deci? Va multumessc frumos!

| lpavel a răspuns (pentru ElGreco88):

Mai mult ca sigur poti sa te linistesti! Daca tu ai ramas insarcinata atunci si eu...happy

Răspuns utilizator avertizat
| Bluebutterfly80 a răspuns:

Poate fi o usoara dereglare hormonala. daca nu ai intretinut relatii intime neprotejate nu ai de ce sa iti faci griji! happy

| ElGreco88 explică (pentru Bluebutterfly80):

Nu, nu a introdus penisul in vagin, si mi-a venit odata menstruatia, cu o intarziere de 6 zile.Pot sta linistita deci?sad Multumesc

| Bluebutterfly80 a răspuns (pentru ElGreco88):

Da draga mea, stai linistita! acum primavara hormonii mai fac figuri si mai apar intarzieri! nu te speria, fara contact sexual nu ai cum sa ramai insarcinata!happy

| ElGreco88 explică (pentru Bluebutterfly80):

Multumesc mult pentru raspunsuri!

| SefaTa97 a răspuns:

Nu.
Stai linistita ca trebuie sa apara!
In cateva zile o sa vina happy

Răspuns utilizator avertizat
| Zuzazozo a răspuns:

Nu dar ca sa fi sigura trebuie sa faci un test de sarcina ca sa afli sigur daca esti sau nu insarcinata.

| AlexandruAndreea a răspuns:

Pai daca nu-ti vinde timp de 9 luni esti ok...

| ElGreco88 explică (pentru AlexandruAndreea):

Nu am nevoie de raspunsuri de genul!

| Vektor a răspuns (pentru ElGreco88):

La 18 ani ar trebui sa stii cum sta treaba cu sarcina si sexul...

| AlexandruAndreea a răspuns (pentru ElGreco88):

Pai tu ai intrebat daca ai de ce sa-ti faci griji de-o sarcina. Raspunsul e ca pe timpul sarcinii nu-ti vine deloc ciclul. Logic s-o luam acum!