Nu esti insarcinata,stai linistita.
Intarzierea poate fi datorata unei raceli sau a unei mici dereglari hormonale,desi e prematur sa discutam de o intarziere in acest moment,daca tu astepti menstruatia abia maine.
In plus, luna trecuta ti-a venit si nici nu a avut loc vreun contact sexual, posibilitatea de sarcina e exclusa.
Calmeaza-te, dar fii mai prudenta, nu merita nelinistea prin care treci acum!
Off Doamne, de incercati tot ce va este interzis si apoi suferiti si stati stresati din cauza nebuniilor voastre? daca judec bine ai doar 13 ani, nu ramai insarcinata daca baiatul nu introduce cuculetu in cutiuta ta si isi varsa tot "oful" in cutiuta magica a ta..sunteti copii nebuni si va incepeti viata sexuala fara sa cititi/fara sa cereti sfaturi si uite consecintele..intarzaierea menstrei, poate fi cauzata si din cauza stresului tau/o raceala.
O zi frumoasa sa ai
Buna.
Ai zis ca a ejaculat pe tine.
Daca lichidul seminal ajungea in vagin, atunci puteai sa-ti faci griji, dar daca e ejaculat pe tine, e totul ok!
Daca am lichid seminal pe degete si il introduc in vagin.
tu ce parere ai? eu zic ca poti ramane.
Ei bine, daca nu a ejacucat in tine nu ar trebui sa-ti faci griji.
In plus nu intodeauna sintomul premestrual e prezent. Intarizirea mestruatiei e normala pana intr-o saptama fara sa-ti faci griji.
Pai nu avea cum sa ejaculeze in mine ca nu a introdus penisul in vagin.
Poate sa vina fara sa existe durere premenstruale?
Da.Se poate intampla sa-ti vina si fara acele dureri! De obicei le ai?
De obicei da. Dar mi s-a intamplat cand trebuia sa imi vina maine si abia azi ( cum ar veni ) a inceput sa ma doara.Multumesc
Am mai spus..cateva zile sunt normale.Probabil de la stres, schimbarea anotimpului duc uneoeri la intarzieri.Dar altadata te informezi mai bine inainte de incerca experinte noi.
Pai daca nu ati facut sex cum sa fi ingrijorata? Stai linistita mai sunt cazuri cand intarzie nu esti tu prima...
Poate fi o usoara dereglare hormonala. daca nu ai intretinut relatii intime neprotejate nu ai de ce sa iti faci griji!
Nu, nu a introdus penisul in vagin, si mi-a venit odata menstruatia, cu o intarziere de 6 zile.Pot sta linistita deci? Multumesc
Da draga mea, stai linistita! acum primavara hormonii mai fac figuri si mai apar intarzieri! nu te speria, fara contact sexual nu ai cum sa ramai insarcinata!
Multumesc mult pentru raspunsuri!
Nu dar ca sa fi sigura trebuie sa faci un test de sarcina ca sa afli sigur daca esti sau nu insarcinata.
Nu am nevoie de raspunsuri de genul!
Pai tu ai intrebat daca ai de ce sa-ti faci griji de-o sarcina. Raspunsul e ca pe timpul sarcinii nu-ti vine deloc ciclul. Logic s-o luam acum!