Sergiana...vei gasi adresa pe net la orice pub. restaurant/terasa din Bv. Pizza Roma mai este pe republici si 13, tot acolo.
Eu nu sunt din Brasov, dar din ce stiu eu nu duce lipsa orasul de retaurante mai ales in centru. Eu am mancat la un restaurant numit Sergiana undeva in Piata Sfatului. Foarte frumos acolo.
SAll si eu sunt din Brasov:X, duo la o terasa de pe republicii nu la o pizzerie ca o sa creada ca esti sarantoc, partea cu restaurantu nu e asa buna ca acolo mergi cand esti mai mare acum poti sa o duci la un Mc'donalts, da pe terasa e cel mai bine e si muzica, alte locurii prin care cred ca ar fi bine sa o duci ar Biserica Neagra, Turnu alb si negru (da sa ii platesti tu intrarea ) si altele sau pe Tampa cu telecabina sau sub Tampa e si acolo un restaurant, da acolo serveste numa chestii vanatoresti..laba de urs, porc mistret, sau alta varianta ar fi sa o scoti la un suc la plic
P.S. scuze asa is eu mai glumet
Pizza Roma, Pizza Venenita sunt dragute [ pe strada cu Reduta parca ]
Sergiana, sau alege orice restaurant cu terasa [pe la inceputu lui republicii]
Rapidistzu esti foarte amuzant dar poti sa clarifici un pic ce ai spus? Da-mi niste nume de terase...cea mai buna terasa!
Cea mai buna terasa este CEasul rau', sau Faget sunt la fel de cunoscute stii unde sunt?
ALexCelBun02 întreabă:
Mutubal întreabă: