| J0iNN3R a întrebat:

Maine, am o intalnire cu fata pe care o plac.Ea este clasa a 10-a si eu a 9-a.De o saptamana ne-am cunoscut pe facebook, am facut schimb de nr de tel, si am invitat`o la o cafea si a acceptat.Eu sunt genu` de baiat care pune suflet foarte repede si sunt cam timid la primele 2/3 intalniri.Ce`mi recomandati sa fac? S`o astept in fata localului cu un trandafir? sau s`o astept in statia de autobus(ea face naveta.Sunt cam 20-25 de km departare de oras).Cu ce sa incep sa vorbesc? aseara,ii tot spuneam ca e o scumpa,etc, si e foarte "calda" prin sms`uri, la fel si eu.Ce`mi recomandati sa fac? S`o abordez de la prima intalnire? FUNDAA!

Răspuns Câştigător
| Geneoo a răspuns:

Eu zic sa nu incepi cu un trandafir rosu. poate e genul de fata care o sa zica ca esti obsedat si ca pui imediat la suflet orice cuvant. E frumos din partea ta sa o astepti in statie, si incearca sa o faci sa rada, sa se simta bine, vorbiti de ceva comun. profii d e la scoala, prietenii comuni, ce se mai intampla pe facebook, noutatile si o sa vezi ca o sa treaca mai repede timpul. sa nu vorbesti uraat de fata cu ea, sa nu ai fite in cap, sa fii un baiat normal si gentleman. La inceputul sau la sfarsitul intalnirii poti sa o pupi pe obraz Gen : Buna ce facii? ( si o iei in brate si o pupi pe obraz) sau la sfarsit gen :Ok, vorbim maine sau '' poate ne vedem si maine'' si o pupi pe langa buze...O sa-i placa. asta bineinteles daca simte si ea ceva fata de tine :d, Succes. Primesc funda? :d

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Prima intalnire ar trebui sa decurga normal fara declaratii sau ceva de genul asta, asteapt-o in fata localului cu un trandafir si bucurati-va de timpul petrecut impreuna

| Mihaelaa98 a răspuns:

Eu zic sa o iei usurel. Sa ii faci multe complimente, sa nu vorbesti urat si sa nu raspunzi la telefon daca te suna cineva sau sa dai mesaje ( chiar e enervant ). Uita-te in ochii ei. Locul de intalnire nu conteaza, dar chiar ar fi frumos sa ii aduci un trandafir rosu ( dar nu stiu daca mai gasesti pe vremea asta ), oricum nu conteaza floarea.Fa-o sa rada. Orice nu conteaza. Si incerca sa vorbesti muult despre ea. ( INtreab-o ce ii place, daca face vreun sport, ce materii ii plac ) ce iti trece prin minte. SI nu mai fi timid, fii curajos, ca altfel s-ar putea sa o pierzi.Ce se poate intampla daca ai curaj, doar nu morii laughing. Chiar s-ar putea sa ii placa curajul tau. Oricum poate reusesti sa o pupi si pe obraz la sfarsit ( nu o lua cu sarut de la prima intalnire ) si oferate sa o conduci macar pana la autobus ( stai cu ea in statie pana vine masina ). Stiu ce zic, doar sunt fata laughing))

| Satango a răspuns:

O poti astepta in statia de autobuz, va fi mai frumos astfel v-eti merge impreuna la local, si o sa vorbiti pana acolo. Iti sugerez sa fi mai romantic primele 2/3 intalniri. Bafta! Sper sa ai succes in ceea ce vrei sa faci! big grin